arkadaşlar yedek parça sorunu baya büyüyor ve bununla birlikte fiyatlar inanılmaz bir şekilde artıyor ben buna bir anlam veremiyorum dolar euro geçen seneden düşük ama bunaan bizim fiyatlar inanılmaz bir artış var sanırım piyasaya ithalatçılar mal sürmektense malı yok satalım fiyatlarına şişirelim politikası uygulamaktalar benim nacizane önerim bizde yasal hakkımızı kulanalım çektirelim ruhsatlarımızın fotokopilerini bir tutanak hazırlıyalım imzalı tüketici dernegine verelim bu motorlar bizim aglamıyan çocuga kimse meme vermez biz hakımızı aramazsak seneye ne parça buluruz bulsakta 1 dolarlık malzemeyi 150 dolara alırız
bu hepimizin başına mutlaka gelicektir şimdiden bu işe dört elle sarılalım.

regal bmw
İstanbul
A Rh (+)
an bizim fiyatlar inanılmaz bir artış var sanırım piyasaya ithalatçılar mal sürmektense malı yok satalım fiyatlarına şişirelim politikası uygulamaktalar benim nacizane önerim bizde yasal hakkımızı kulanalım çektirelim ruhsatlarımızın fotokopilerini bir tutanak hazırlıyalım imzalı tüketici dernegine verelim bu motorlar bizim aglamıyan çocuga kimse meme vermez biz hakımızı aramazsak seneye ne parça buluruz bulsakta 1 dolarlık malzemeyi 150 dolara alırız