Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16

yedek parça sorunu

arkadaşlar yedek parça sorunu baya büyüyor ve bununla birlikte fiyatlar inanılmaz bir şekilde artıyor ben buna bir anlam veremiyorum dolar euro geçen seneden düşük ama buna an bizim fiyatlar inanılmaz bir artış var sanırım piyasaya ithalatçılar mal sürmektense malı yok satalım fiyatlarına şişirelim politikası uygulamaktalar benim nacizane önerim bizde yasal hakkımızı kulanalım çektirelim ruhsatlarımızın fotokopilerini bir tutanak hazırlıyalım imzalı tüketici dernegine verelim bu motorlar bizim aglamıyan çocuga kimse meme vermez biz hakımızı aramazsak seneye ne parça buluruz bulsakta 1 dolarlık malzemeyi 150 dolara alırız
    bu hepimizin başına mutlaka gelicektir şimdiden bu işe dört elle sarılalım.

İsmail Alper BAYAT
    Komiser
     REGAL RAPTOR DD250E-9
     Nevşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi parça sıkıntısı hangi parçalarda var acaba? Ben de ağustosun sonunda izne ayrılacağım ve uzun bir yol yapmayı düşünüyorum. Şimdiden sıkıntıları bileyim de ona göre önlemlerimi alayım. Teşekkürler...
    50 DH 038 REGAL RAPTOR
    50 A 4816 HONDA VARADERO

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Bende merak ediyorum hangi parçalarda sıkıntı yaşandığını...
    Benim motor nezaman sorun yaratsa götürüyorum Ali ustaya hertürlü parça elinde mevcut hemen tamiratı yapıp veriyor anlayamadım ben bu parça sıkıntısı olayını...

polat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Polat OĞUZ
    motosiklet bayii
     DD250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı kıvılcım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yedek parça sorunu baya büyüyor ve bununla birlikte fiyatlar inanılmaz bir şekilde artıyor ben buna bir anlam veremiyorum dolar euro geçen seneden düşük ama buna an bizim fiyatlar inanılmaz bir artış var sanırım piyasaya ithalatçılar mal sürmektense malı yok satalım fiyatlarına şişirelim politikası uygulamaktalar benim nacizane önerim bizde yasal hakkımızı kulanalım çektirelim ruhsatlarımızın fotokopilerini bir tutanak hazırlıyalım imzalı tüketici dernegine verelim bu motorlar bizim aglamıyan çocuga kimse meme vermez biz hakımızı aramazsak seneye ne parça buluruz bulsakta 1 dolarlık malzemeyi 150 dolara alırız
    bu hepimizin başına mutlaka gelicektir şimdiden bu işe dört elle sarılalım.
    sıkıntının neden ve hangi parçayı bulamadığını söylersen belki yardımcı olunabilir

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    saygı deger kardeşlerim şu anda bile msn neden olsun çevremde olsun bana aynı sorular geliyor çarşamba günüde ali ustadaydım alper kardeşimlede görüştük hatta ali ustada ali usta bile bu konuda benle aynı fikirde çogu arkadaşımız aracılımızla parça bulmakta sagolsun ali usta bizi parça sorunu yaşatmamak için elinden geleni yapıyor yanlız şu an 67 dolar olan şanzıman 600 700 liraya satılmakta sizce çokmu normal normal diyorsanız ben bu konuyu açtıgım için hepinizden özür dilerim

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Kıvılcım abi sen sonuna kadar haklısın, çin motorları piyasaya girmeden önce motor piyasası zaten ölüydü, yurdumuzda olan japon motorlarıda sorunsuz olduğu için tamircler para kazanamadı hiç, şimdi motor bollaştı ve tabi arızalarda arttı, şimdiye kadar para kazanamayan tamirciler bu durumu sonuna kadar değerlendirmek istiyorlar, bizim ülkemiz ne yazıkki böyle, eğer fısrat ele geçerse abisi bile kardeşini soymayı düşünmeyen bir hal aldık, yasal yollarda ne kadar netice alınır bilmiyorum ama denemeliyiz kesinlikle.

kawa500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ugur Digan
    Serbest Meslek
     RR 250-2005
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kıvılcım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlız şu an 67 dolar olan şanzıman 600 700 liraya satılmakta sizce çokmu normal normal diyorsanız ben bu konuyu açtıgım için hepinizden özür dilerim
    off yaaa bu neee...600-700 ytl yuhhh....şu ana kadar bir tek şansımandan arıza yaptı.....3. vites dişlisini kırdı....komple değişti...yani bütün vites dişli gurubu...eskileri de bende duruyor....toplam 200 ytl ye ve 3 gün içinde halledildi....ben en az 1 hafta bekliyordum...nasıl bir sıkıntı vardır bilemiyorum....ben yaşamadım hiç....
    UĞUR DİGAN
    REGAL RAPTOR 250 (2005)
    www.turkiyemotosiklet.org

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Şuana kadar bende hiç parça sorunu yaşamadım, ama bu yaşamicamız anlamına gelmez tabi. Bu konuda bişiler yaplıcaksa bende üzerime düşeni seve seve yaparım...

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Sarıkayalar yedek parça getirtmeyecek dendiğinden beri Ali Usta RR kullanıcılarını mağdur etmemek için yedek parçaya yatırım yaptı. Ancak fiyatlar ne durumda bilemiyorum. Tekel piyasada fiyatı tekel olan firma belirler, kontrol etmek lazım...
    yol yapalım yol

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    onlar fiyatı belirlesin.. uçuk rakamlar çıkarırlarsa,söyledikleri paranın %10 eksiğine aynı parçayı ben satarım. bende motoru söküp tek tek parça parça satarım belki ozaman daha fazla para eder..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)