| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Veyselim karagözlü çingenem, altaaki bağlantı noktası çok zayıf baştan söyliyim sana, ben çanta demirlerinden çok çektim, senin o bağlantı yaptığın yerden kaç kere kırıldı sayamadım artık, 5 kg yi geçmeyecek yükte problem çıkarmaz ama belli bir süre sonra kırılacağına adım gibi eminim, bağlantıları oraya yapmak yerine çantaların arkasında kalan sinyal bağlama demirlerini kullansaydın daha sağlam olurdu.
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Veysel kardeşim,bende aynı bağlantı yerini söyliyeceğim.Dün gezi esnasında hiç bir yük olmamasına karşı tam bağlantı yerinden kırıldı.Aman dikkat.Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmıyalım.
Nikelaj yaptırma durumun yokmu?
Veeeeee bende isterem.Eğer varda vermezsennnnnnnn......
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)abi bana bunun maliyeti 2 litrelik kola 6 tane de cukulata olduğundan fazla masrafa girmemek için nikelaj yaptırmadım :mrgreen::mrgreen: üzerinde ki siyah boya değil katoforez kaplama. devamlı orda durmayacağı için nikelajı düşünmüyorum. bağlantı noktası beni ciddi ciddi düşündürmeye başladı bir an önce değişklik yapmam gerekiyor.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)fatih abim süpersin, uyarılarını dikkate alıcam.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
Regal Raptor - 2005
Erzurum
0 Rh (+)sepet güzel olmuş. bağlantı yerleri konusunda foreman doğru tespitlerde bulunmuş. çıkartmalardan ayarlayabilirsen site aracılığı ile edinmek isterim. kargo ile ödemeli adrese posta sistemi güzel olurdu yani.
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)veysel ım...
bak bugun yarın yola cıkacaksınız sakın sepete gereklı duzenlemeyı yapmadım deme...
yapmadı ısen hala zamanın var...
yada yanına bolca esya sabıtleme lastıgı al...
en azından sepetını sıssy bara baglarsın..
onada fazla guvenme.lanet bı malzemeden yapılmıs.cabuk kırılıyor...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)