Raptorriders ailesi çığ gibi büyüyüyor
haydi arkadaşlar kampanyaya bi el atalım
bekarlar!!! böyle olmuyo ama :mrgreen:
1 yıl içinde evlenmeyenlerin üye kayıtları silinsin bence![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)Raptorriders ailesi çığ gibi büyüyüyor
haydi arkadaşlar kampanyaya bi el atalım
bekarlar!!! böyle olmuyo ama :mrgreen:
1 yıl içinde evlenmeyenlerin üye kayıtları silinsin bence![]()
haydi çocuklar motora
jinlun - 250
istanbul
A Rh (+)Tebrik ederim hayırlı bir evlat yetiştirisiniz inşallah.Allah analı babalı büyütsün herşey gönlünüzce ve gönlünüzdekilerle olsun . Eşinizin ve bebeğin sağlıklı olmasına sevindim.tekrar hayırlı olsun.
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Alpercim Gülçincim.
Yuvanızdan aydınlık mutluluk ve huzur eksik olmasın. Çocuğunuzla mutlu bir ömür yaşamanızı dilerim.
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
caponord
Samsun
B Rh (+)dün öğrendim saolsun Hando kardeşim aradı haber verdi... Alperi telefonla arayıp tebrik etmiştim... kalıcı olsun burdanda bişiler yazayım ...
hayatınız şimdi bir anlam kazandı Alperim ve Gülçinim... onun aileye verdiği sıcaklık anlatılamaz sadece yaşanmalıdır...
bir ömür boyu sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun.... Allahım elem keder göstermesin....allah anadan babadan ayrı büyütmesin.. sağlıcakla kalın...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)alper ve gülçin ;
sizlere minikurt ile nice yıllar diliyorum (sizler şimdi yeni doğdunuz darısı 2. 3.ye :mrgreen![]()
haydi bakalım hayırlısı
allah analı babalı ve motorlu büyütsün minikurdumuzu alperim adminim sen şimdiden sinirlerini git aldır ve cool bir baba oluverrr
çok sevindim yaaa ; çok güzel ... harikaaa![]()
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)Allah analı babalı büyütsün. İkinizi de tebrik ederim. Bir ömür boyu sağlık, sıhhat ve mutluk içinde yaşayın.
foam party
:mrgreen:
regal raptor
istanbul
A Rh (+)tebrikler allah analı babalı büyütsün
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Allah analıbabalı büyütsün kardeşim sağlık sıhhat içinde bir yaşam sürsün inşallah. Ama kino babam haklı hazır hastanedeyken sinirlerini aldır istersen
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah...
Darısı tüm isteyenlerin başınaaaaa.
34 UY 5765
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)