Kardeşim hayırlı uğurlu olsun! Gerçi bülent kardeşlikten azledildiğimi söyledi geçen gün telefonda ama haketmedim desem yalan olur :(
Tekrar hayırlı uğurlu olsun! Tekerine taş değmesin!!
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Kardeşim hayırlı uğurlu olsun! Gerçi bülent kardeşlikten azledildiğimi söyledi geçen gün telefonda ama haketmedim desem yalan olur :(
Tekrar hayırlı uğurlu olsun! Tekerine taş değmesin!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)HAYIRLI OLSUN ALPER...
bu nasıl bir chopper yahu depo köşeli möşeli
bu çağı yakalamış modern bir chopper olsa gerek...
uzay aracı gibi...
motor gücünü çıkar regal buna beş basar yahu bu ne böyle
ben hiç beğenmedim hiçbir tarza benzemiyor yahu...
ortada kala kalmış bu
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)
Ben bu modellere (HD WRSC serisi ve Hyosung GV650) 'Sport Cruiser' diyorum. Ama bildiğim kadarıyla şu anda literatürde 'Cruiser' dan farklı bir segmentasyonu yok ancak yakın bir zamanda çıkar. Diğer markalar da bu tip motorlar üretince yeni segment adı gerekli olacaktır.
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)yol yapalım yol
regal raptor 2007ve gv650aquila
pendik
0 Rh (+)240 km net .üstünde racng kaskın yoksa sakın basim deme ben 230 a kadar çıktım inan üstünde durulmuyo.arkadaş tavsiyesi yok nerdemi biliyorum aynısı bende var.allah kaza bela vermesin ama koruma demirini taktır yatıyo çok ağır makina park problem yan
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)yahu zamane çocukları derlerdide inanmazdım bizim çocuklar gelirken aglıyarak geldiler senin bebiş direk canavar gibi makinayla gelmiş helal olsun bende çalışmalara başlasamı ne güle güle kulanın allah kazadan beladanlardan korusun bütün ailene uzun ömürler mutlu günler dilerim

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)dogru dıyon orkun kardeşim 72 idim 80 kılo oldum 10 kılo daha alıp 90 olursam super olucak kanımca![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)nan atmin kapa nan bu topic'ideycek olm makineye milletin içi gitmiş haberin ola ilk buluşmada makineyi denemek için sıraya giricez haberin olsun
![]()
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)