| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kanuni Caracal 200
İstanbul
0 Rh (+)
Umarım abartmamışımdır arkadaşlar,
Anladığınız üzere ben ve benim aşkımda bu..(Eşimden sonra tabiki)
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)NAzar değmesin, ehliyetini aldığında gezilerimize bekleriz. İstediğin kdar foto ekleyebilirsin, abartmamışsın yani![]()
yol yapalım yol
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)güle güle kullan kardeşim allah kazadan beladanlardan korusun tekerine taş deymesin
Kanuni Caracal 200
İstanbul
0 Rh (+)Aynı şeyi almadan önce bende düşünüyordum. Fakat suan bir problemle karşılaşmadım. Zaten öyle olsa fabrika bu şekilde üretmezdi tahminimce..
Geçenlerde arkadaşımla e6 da bir köprüden geçerken acayip bir rüzgara yakalandık cidden tırstım. (yeni olmanın verdiği korku sanırım çünkü şöferde tık yoktu)
Fakat sanırım 2kişinin ağarlığıyla yere tam oturuyordu ve en ufak bir savurma yapmadı.
Umarımda yapmaz..
Kanuni Caracal 200
İstanbul
0 Rh (+)2 takım kaskım var kendim için vizörlü yarım kask artçıyada motorla verilen vizörsüz yarım kask var.
Neden takmadın dediğini duyar gibiyim :D
Haklısın takmam lazım ama şuan trafiğe kapalı bir alanda baya yavaş gidiyorum, burda yanımda öğretmenim bana sürekli birşeyler anlatıyor. Bende uygulamaya çalışıyorum tek sebebi bu. Yoksa kasksız hayatta yola çıkmam
Eldiven konusunu halen düşünüyorum ben çabuk sıkılan bir adamım fakat insan hayatının ve sakatlığın söz konusu olduğu durumlarda her insan sıkıya gelmeli.
Ben kesik eldiven arayışı içerisindeyim hem cruiser'a yakışacak hemde koruyacak kesik eldiven arıyorum bulan lütfen bana ulaşsın.
Masraf mutlaka olacak ben amatör fotoğrafçılık ile uğraşıyorum, Fotoğraf makinasını aldığım paradan daha fazlasını yan ürünlere sarfettim ve halen daha bitmiyo :D
Malesef Türkiyede bazı hobiler çok pahalı.
Ama Fotoğraf aşkını ve motor aşkını sırf masraf açacak diye bir kenara bırakamam, bırakmayacağım. Sırf zam lara inat :D
Konu huysuz tarafından (21.August.2008 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)