airbrush dostum 1 de 40ı nasıl yaptın yav benimki taş çatlasın 30 yapıyor.benim motordamı bi terslik var acaba.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)airbrush dostum 1 de 40ı nasıl yaptın yav benimki taş çatlasın 30 yapıyor.benim motordamı bi terslik var acaba.![]()
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)atakan bu değişiklikleri yapmadan önce sana bi iki soru sormak istiyorum.
bu ilk motorunmu?
ne kadar kullanmayı düşünüyosun??
bunları neden soruyorum. motoru ilk aldığında herkes bu şekilde değişiklikler bi takım modifiyeler düşünüyor. o an için motor insana çok iyi geliyor. ama biraz bindikten sonra yol yaptıktan sonra motor insanı tatmin etmemeye başlayabiliyor özellikle uzun yolda. tabi bu tatminsizlik süresi kişiden kişiye değişebiliyo. demeye çalıştığım şey şu eğer bu ilk motorunsa ve daha yeni kullanmaya başladıysan biraz bekle derim. yani bugün motora ciddi bi masraf yapıp 2 gün sonra motordan soğursan boş yere masraf yapmış olursun. çünkü bu tarz motorları genelde geçiş motorlarıdır ve insan ilk acemiliğini ve hevesini üstünden atmak için kullanır. bunlar benim nacizane fikirlerim tabi keyif senin keyfin en doğrusuna sen karar verirsin.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)