Burası siyaset meydanı olmuş bea :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Burası siyaset meydanı olmuş bea :D
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)proğram bitti koçum kaçırdınnnnn
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
caponord
Samsun
B Rh (+)benlen uuraşıyodu gomtanım.. msnden beri hem bana hem siteye laf yetiştiriyo...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hadi ya, başbakan kim seçildi peki![]()
EskişehirHoşgeldin dostum. Regali al bakalım bu kadar yazabilecen mi? Aklın bunlarda değil, sadece hava açsın da motora bineyim de olacak kanımca![]()
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)aileye hoşgeldin dostum
umarım kalıcı olursun
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Siyasetini canının istediği her yerde yapabilirsin ama burada değil... hatta "şu anki başbakan", "cezasını evinde çeken adam" diye hedefler kesinlikle gösteremezsin. Sana, konuyla ve yazdıklarından hemen önce sorulan soruyla tamamen alakasız olan bu gereksiz yazını silmeni, çok arzu edersen sitemizle alakasız başka bir platforma taşımanı öneriyorum. Aksi halde bunu 'site kurallarına' dayanarak site admin'inden talep edeceğim.Boba.Fett Nickli Üyeden Alıntı
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Siyaseti ben yapmadım, yapmak zorunda kaldım. Tabiiki bu tanışma lobisinde yeri bu tartışma için uygun değil.
Ayrıca isim verilmeden, kişilere hakaret küçük düşürücü bir ifade yok, tamamen forum ahlakında yazılmıştır.Hadi kaldıralım bakalım. Gereksiz tartışma yaratmayalım.
Tek bildiğim hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates demiş. Bildiğim tek şey hiç bir şey bilmediğimse,hiç bir şey bilmediğini bilmek mantıklı mıdır?
caponord
Samsun
B Rh (+)nihat kardeşim sende alıntıyı sil barii..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)