Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Boba.Fett

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Burası siyaset meydanı olmuş bea :D

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    proğram bitti koçum kaçırdınnnnn
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    benlen uuraşıyodu gomtanım.. msnden beri hem bana hem siteye laf yetiştiriyo...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Hadi ya, başbakan kim seçildi peki

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşgeldin dostum. Regali al bakalım bu kadar yazabilecen mi? Aklın bunlarda değil, sadece hava açsın da motora bineyim de olacak kanımca

alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper TAKAK
    TURİZM
     REGAL RAPTOR DD-250-E9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    aileye hoşgeldin dostum
    umarım kalıcı olursun
    sürmek için yaşa;yaşamak için sür

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Boba.Fett Nickli Üyeden Alıntı
    İlk olarak şöyle başlayalım. Politikayla ilgilenmek toplumda yaşadığınızı gösterir. Toplum içinde yaşıyoruz, tek olarak yapabileceğimiz şeyler çok sınırlıdır. İnsan doğası gereği, ister istemez, çeşitli insanlarla ilişki kurmak zorundadır. Bu zorunlukluk yaşamını devam ettirmesinde ona tecrübe kazandırır. İnsan merak eder, merak ettiğinden dolayı da bilgi arayışıyındadır. Bilgi arayışında olduğu için karşısında kendisinden farklı bir görüş, düşünüş ile karşılaşır.Kendisinin yaşamında edindiği ve kullandığı bilgisi TEZ, karşı fikirde olan canlıdaki bilgileri kontrol eder ANTİTEZ yapar ve bunları değerlendirip, kendisine yarayabilecek olanları ayıklayıp uygulamalarına sokmaya çalışıp SENTEZ yapar. Bunları yapmasaydık, çevremizde olanlardan kendimizi tamamen soyutlamıştık, belki "ben merkezci" bir tutum içine girmiştik.Doğadaki Gelişim, Değişim gibi vazgeçilmez kurallara karşı koyuyor olurduk ki fazla da yaşayamazdık.Canımız istese de istemese de bilmemiz gereken konulardan biri de Politik tir.Madem sosyal bir varlığız çevremizde olup bitenlere seyirci kalmamız büyük bir şarttır.Bunu unutmayın "Birey Mutsuzsa, Toplum da Mutsuzdur. Toplumun Kurtuluşu ,Bireyin Kurtuluşudur." Üzülerek söyleyebilirim ki şu anda toplum bilincimiz yok. Her zaman uyutulduk ve uyuttular, ilgili olmazsak daha da uyuturlar.Şu anki başbakanın bir sözü var "Demokrasi amaç değil; bir araçtır" .Demek istenen Biz bu ülkeye TEOKRATİK REJİM getireceğiz, demokrasiyi kullanacağız sonra atacağız,tutacağız. Evinde yaşlı olduğu için ceza evinde yatmayıpta evinde cezasını cekmiş olan biri de "Şeriat gelecek kanlı mı olacak, kansız mı olacak?" diyenler mevcuttur.Hala gönül rahatlığı içinde devletimizin bütün kesimlerine yerleşip ele geçirilmişiz, bu dış düşmanlardan çok daha tehlikeli bir durum. A.B.D. lerinin 2. Dünya Savaşında edindiği bir politika da "Eğer bir devlet çıkarına ters geliyorsa, toprak bütünlüğüne kast ediyorsa,İÇ KARIŞIKLIK çıkar,Bölücü unsurları körükle." gibi bir madde mevcuttur.O halde Politikayı baştakilere rağmen seveceğiz, salça gibi de bulaşacağız.
    Siyasetini canının istediği her yerde yapabilirsin ama burada değil... hatta "şu anki başbakan", "cezasını evinde çeken adam" diye hedefler kesinlikle gösteremezsin. Sana, konuyla ve yazdıklarından hemen önce sorulan soruyla tamamen alakasız olan bu gereksiz yazını silmeni, çok arzu edersen sitemizle alakasız başka bir platforma taşımanı öneriyorum. Aksi halde bunu 'site kurallarına' dayanarak site admin'inden talep edeceğim.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

Barış ERGÜDEN
    Yalandan Biyolog
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Siyaseti ben yapmadım, yapmak zorunda kaldım. Tabiiki bu tanışma lobisinde yeri bu tartışma için uygun değil.
    Ayrıca isim verilmeden, kişilere hakaret küçük düşürücü bir ifade yok, tamamen forum ahlakında yazılmıştır.Hadi kaldıralım bakalım. Gereksiz tartışma yaratmayalım.
    Tek bildiğim hiçbir şey bilmediğimdir.
    Socrates demiş. Bildiğim tek şey hiç bir şey bilmediğimse,hiç bir şey bilmediğini bilmek mantıklı mıdır?

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    nihat kardeşim sende alıntıyı sil barii..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)