Emre ltd ye kızma kardeşlik..
tc deki sistem budur...
alım satımda 100 de 200 dür emekte 1 e bir bile degildir....
sıkma canını...
sana özelden yazdıklarımı unutma...
tecrübe ile sabittir hepsi...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
istanbul
A Rh (+)Emre ltd ye kızma kardeşlik..
tc deki sistem budur...
alım satımda 100 de 200 dür emekte 1 e bir bile degildir....
sıkma canını...
sana özelden yazdıklarımı unutma...
tecrübe ile sabittir hepsi...
iyi yolu görüyor ve takdir ediyorum, Ama kötü yoldan gidiyorum.........
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)sağolun,buralarda olmaya çalışacagım artık,mesajlarını aldım orpheus abi.aklımın köşesinde dediklerin.burda oldugum süre içinde elımden gelen yardımı yapmaya hazırım.görüşmek üzere
artık yok sattım
istanbul
0 Rh (+)bence bişeyler üretilecekse custom bişeyler olursa daha güzel duracağını düşünüyorum, deneme yanılmayla veya hayal gücüyle süper parçalar çıkabilir ortaya ama bu işin ustası yiğit gibi adamlargeçen sene sağ akü tarafı kapağı yaptı, gayette iyiydi, kızdırdılar yiğiti ondan sonra öylece kaldı. müsait bi zamana haberleşelim ben şu evde kalabalık olan çamurluğu vereyim sana belki birilerine faydası dokunur yiğit.
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)aslında ben okadar da agresif sanatçı kaprisi yapacak bi adam değilim,şimdi sen böyle söyleyince tuhaf oldu[smilie=greencolorz: belki fazla oldu tepkim,burda tabiiki yardıma ihtiyacı olan arkadaslarıma yardım etmeye hazırım.çamurlugu alınca yapım aşamalarını fotograflar koyarım.belki birilerinden custom olayı için fikirler cıkar.mesela kaya abiyle bi yan çanta projemiz var,tabii o iş çamurluk kalıbı almak gıbı degıl,teferruatlı.endustrıyel tasarım.belki kendıme bi konu açıp ordan paylaşırım yaptıklarımızı.![]()
regal raptor dd 250 e 9
istanbul
B Rh (+)bende aynı yan kapakları glv. çelikten yapmaya calısıyorum.Bide jantlar için kapak calısmam var bittiğinde resimleri çekip göndereceğim
ruhundaki hayalet sürücüyü bul
yok
Zaharovya
A Rh (+)hocam ben de çok merak ettim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)