Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 12 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu
Toplam 195 adet sonuctan sayfa basi 111 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Airbrush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit kardeşim valla sana ne diyeyim artık olayı ıyıce astın be abı.Yakında motorda yaparsın sen
    polyesterden motor baya hafif olur:mrgreen:

wert_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mert Bal
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9 Siyah
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yiğit eline sağlık çok güzel olmuş kapaklar bi sorum var ama nikelaj olayınıda yapıcak mısınız yoksa siyah mı kullancak herkes kapağı?

bi sorumda herkese benim sol kapağın tam o vidalanan yerindeki kısım çatlamış ve sallanıyo kapak iyice sıkıştırdım ama çatlak devam ederse kırılıcak gibi yolda düşerse kaza yaptırır bana ben bu çatlağı nasıl onartabilirim kaynak mı olur yoksa o kısmı kestirip yenisini yaptırıpta mı kapağa kaynaklamalı yardımlarınızı bekliyorum???

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı wert_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit eline sağlık çok güzel olmuş kapaklar bi sorum var ama nikelaj olayınıda yapıcak mısınız yoksa siyah mı kullancak herkes kapağı?

bi sorumda herkese benim sol kapağın tam o vidalanan yerindeki kısım çatlamış ve sallanıyo kapak iyice sıkıştırdım ama çatlak devam ederse kırılıcak gibi yolda düşerse kaza yaptırır bana ben bu çatlağı nasıl onartabilirim kaynak mı olur yoksa o kısmı kestirip yenisini yaptırıpta mı kapağa kaynaklamalı yardımlarınızı bekliyorum???
    krom kaplama işini arastırdım zamanında ,zamanım oldukca arastırıyorum hala,sonuc almak zor ,herkes biyere gönderıyor.
    benım yaptıgım kapakları krom kaplama olmazsa motosikletin renginde boyamayı düşünüyorum,yani düz siyah degil.
    diğer sorununa da cevap vereyim,o kapaklar plastık hatta kırılmaya cok musaıt yapıları var kardesim,kaynak olmaz,cok sıkarsan daha fazla kırılır.
    bulsak bi sol kapak kalıp almak ıcın sahane olur,herkesın ıhtıyacı var.

wert_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mert Bal
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9 Siyah
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Airbrush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    krom kaplama işini arastırdım zamanında ,zamanım oldukca arastırıyorum hala,sonuc almak zor ,herkes biyere gönderıyor.
    benım yaptıgım kapakları krom kaplama olmazsa motosikletin renginde boyamayı düşünüyorum,yani düz siyah degil.
    diğer sorununa da cevap vereyim,o kapaklar plastık hatta kırılmaya cok musaıt yapıları var kardesim,kaynak olmaz,cok sıkarsan daha fazla kırılır.
    bulsak bi sol kapak kalıp almak ıcın sahane olur,herkesın ıhtıyacı var.
    ben gönderim benim sol kapağı dicem ama epey uzaktayım zaten çatlak benimki kaynak olmazsa silikon falanda mı olmaz yiğit? bide senin kalıplara nikelaj yaptırmak kaça mal olur acaba sırf nikelajları için aldım ben bu motoru?

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı wert_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gönderim benim sol kapağı dicem ama epey uzaktayım zaten çatlak benimki kaynak olmazsa silikon falanda mı olmaz yiğit? bide senin kalıplara nikelaj yaptırmak kaça mal olur acaba sırf nikelajları için aldım ben bu motoru?
    cok maliyetli olacagını sanmıyorum nikelaj muhabbetinin:D ama dediğim gibi üstüne düşmek lazım,benım buaralar hıc zamanım yok .

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    buda kurukafalı yan kapak.

emeğine yaptığın işe saygım sonsuz seni yürekten tebrik ederim. bu konuda hiç bir girişimde bulunmadığım halde haddim olmayarak gelecekte yapacaklarını düşünerek eleştiri kabul edersen( ki böyle durumlarda birileri oturup bişey yaparken hiç bişey yapmayanların atıp tutmsına gıcık olurum) yinede aynı çalışmayı yaparsan faydası olacağını düşündüğüm için söylüyorum; kurukafa birazdaha küçük olabilir ve derinliğinide birazdaha az yaparsan daha şık olabilir. kapağın boyutlarına göre kurukafa kapağın üzerinde çok büyük bir çıkıntı gibi duruyor. ama yaptığın iş çok güzel bir iş, seni birkezdaha tebrik ederim. yeri gelmişken bu malzemeye nikelaz yaptırmaktan bahsedilmiş. ben başka bişey düşünüyorum bizim ön çamurluk nikelaj olurmu? yaptırsak nasıl durur diye birkaç gündür aklımı gurcalıyor.
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı gençer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emeğine yaptığın işe saygım sonsuz seni yürekten tebrik ederim. bu konuda hiç bir girişimde bulunmadığım halde haddim olmayarak gelecekte yapacaklarını düşünerek eleştiri kabul edersen( ki böyle durumlarda birileri oturup bişey yaparken hiç bişey yapmayanların atıp tutmsına gıcık olurum) yinede aynı çalışmayı yaparsan faydası olacağını düşündüğüm için söylüyorum; kurukafa birazdaha küçük olabilir ve derinliğinide birazdaha az yaparsan daha şık olabilir. kapağın boyutlarına göre kurukafa kapağın üzerinde çok büyük bir çıkıntı gibi duruyor. ama yaptığın iş çok güzel bir iş, seni birkezdaha tebrik ederim. yeri gelmişken bu malzemeye nikelaz yaptırmaktan bahsedilmiş. ben başka bişey düşünüyorum bizim ön çamurluk nikelaj olurmu? yaptırsak nasıl durur diye birkaç gündür aklımı gurcalıyor.
    cok sagol gencer abi,ben eleştiriye acık bı adamım ,işin ehli olsun yada olmasın eleştirilerle daha iyisini yapacagımı düşünürüm hep oyuzden yaptıgın elestırı cok önemlı benım ıcınsagolasın.ön çamurluga krom kaplama eger plastık kaplama yapan bıyer varsa olur tabiiki,hatta bütün motosıkletı krom kaplatabılırsın abi:mrgreen:

Lamort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem GÜNAY
    Reklam-Grafik Tasarım
     Regal Raptor DadyW DD150e-2
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Solda br tanede bana lazım:D umarım çok kısa sürede halledilr birde elinde fazladan hava filtresi kapağı olan varmı:D antalyadayım çok uzağım sizeeeee:D sol granaj ve iç kapağım çalındığı için :( ihtiyacım var .... Duyan varmı ..........takım halinde satıyolar çok ilginç tek bir tane istesemde aynı fiyat nasıl çıkılır bu drumdan??? yardım pls...! airbrush ark umarım çabuk halledebilrsin şu durumu.:! Kolay gele

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu kapak işinden ticari anlamda para kazanmaya çalıştıgımı düşünen arkadasların olması sebebiyle kapak kalıplarını çok önceden çöpe attım lamort dostum,kusura bakma.umarım uygun fiyatlı kapak bulursun..

HONEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulent Bal
    Turşucu
     VARADERO
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bu kapak işinden ticari anlamda para kazanmaya çalıştıgımı düşünen arkadasların olması sebebiyle kapak kalıplarını çok önceden çöpe attım lamort dostum,kusura bakma.umarım uygun fiyatlı kapak bulursun..

Airbrush dostum,

Millete kızıp kalıpları çöpe atman hata olmuş bence emeğinin karşılığını tabiki almalısın.

O kadar uğraşıcaksın, emek ve vakit harcayacaksın millet bedava vermeni mi bekliyor acaba

Sayfa 12 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)