Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 13 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu
Toplam 195 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 130 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Airbrush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı HONEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Airbrush dostum,

Millete kızıp kalıpları çöpe atman hata olmuş bence emeğinin karşılığını tabiki almalısın.

O kadar uğraşıcaksın, emek ve vakit harcayacaksın millet bedava vermeni mi bekliyor acaba
    abi öyle degil inanki,ben emegimin bile karsılıgını almayacaktım burdakı dostlarım 150 200tl gıbı paralar vermesın dıye ugrasmıstım,ve bir çamurluk 25tl gıbı bı paraya cıkıyodu,gerisini sen düşün..

General slighter
    Finchs
     yok
     Zaharovya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Airbrush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi öyle degil inanki,ben emegimin bile karsılıgını almayacaktım burdakı dostlarım 150 200tl gıbı paralar vermesın dıye ugrasmıstım,ve bir çamurluk 25tl gıbı bı paraya cıkıyodu,gerisini sen düşün..
    hocam inanılmaz bir adamsın,istanbula geldiğimde mutlaka yanına ugrayacağım,emeklerin için teşekkurler

orpheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur Tombuloglu
    Tasarımcı
     Yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cok sagol gencer abi,ben eleştiriye acık bı adamım ,işin ehli olsun yada olmasın eleştirilerle daha iyisini yapacagımı düşünürüm hep oyuzden yaptıgın elestırı cok önemlı benım ıcınsagolasın.ön çamurluga krom kaplama eger plastık kaplama yapan bıyer varsa olur tabiiki,hatta bütün motosıkletı krom kaplatabılırsın abi:mrgreen:
    kadeş tebrik ederim işçilgini...
    Motoru aldıktan sonra yapmayı düşündügüm şeyi yapmışsın..:D
    kalıp esas meslegim benimde...
    madem tartışma bilgi vereyim...
    plastige krom dediginiz şey aslında metalize dir...Mantık aynıdır ancak sadece bir tek çeşit plastik üzerine yapılabilir..ABS..
    Bunuda ikitellide galvano teknik sitesinde araştırabilirsiniz...
    hem metale hem plastige yapanlar mevcut..Site sadece kaplama üzerinedir...
    Polyestere metalize yada krom kaplanamaz ( yapılırda yaprak ayparak atıyor kısa zamanda) ancak çekmece kulp u boyayan boyacılarla konuşursanız kromdan daha kalteli görüntü verecek boyalar söz konusu..
    Metal zannettiginiz parlak çekmece kulpları aslında plastiktir çogunlukla..
    Bu arkadaşlarıda bayrampasa rami civarında bulabilirsiniz....
    Sadece o boyayı kulanacakları zamanı bekleyin rica edin yardımcı olur hepsi...
    Galvano teknik sitesini ve kulp boyacılarını googleden aratıp bulabilirsiniz..
    15 dk da bir kaç telefona patlar size....
    Motorumu alıp malzemelerini inceledikten sonra hepinize detaylı bilgiler verecegim..
    büyük ihtimalle benimde ihtiyacım olacak bulur adresleride veririm ozaman ...

Airbrush işini seviyorsun belli tebrik ve başarılar.....
    iyi yolu görüyor ve takdir ediyorum, Ama kötü yoldan gidiyorum.........

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    merhaba konu herkesin merak edip takip ettiği bir konu konuyu yakından bilen bir arkadaş olması sevindirici seni yakından merakla takip edeceğim

Onur Tombuloglu
    Tasarımcı
     Yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende motoru aldıktan sonra her fırsatta bu konuda bilgilendirmeye çalışacagım sizleri...

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    selamlar herkese,orpheus abi bu polyster kapak olayında en buyuk sıkıntı krom görüntüsünü vermekti benım için.ama alttaki mesajını okuduktan sonra bunun boyasının oldugunu öğrendim senden ki tr de olduguna ihtimal vermiyordum.bu krom boya konusunda detaylı bilgi rica ediyorum senden(nedir nerdedir-satılıyormu-pahalı mı)guguldan aratmak ta çözüm lakin işi bilen birisinden dinlemek gibi olmuyor.,hem kendı projelerım ıcın,hemde forumdakı arkadasların kapak çamurluk krizini çözmek için.iyi aksamlar

not:r&r larınız için grenaj modifiyesi,modelleme-boya-airbrush konusunda değişiklikler yapacak arkadaslara hem burdan hemde bizzat yardım etmeye hazırım.
    Konu Airbrush tarafından (17.January.2010 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.

darkened - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

selçuk bahcivan
    mühendis
     artık yok sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yiğit benim motoru sattım elimde benim motordan ucu kırık çamurluk kaldı, iş görürse ulaştırayım sana da kalıp niyetine belki kullanabilirsin.

haa bu arada emre ltd den ben 4-5 ay önce yan kapaklar ve 1 adet çamurluk almıştım, bi tane gıcır gıcır a4 geri gelirken tepeme çıkıp motorun çamurluğunun ucunu kırmıştı. çamurluğun fiyatı 65 tl (malzemesi uyduruk bişey zaten) kapaklar çift halde satılıo fiyatı 120 tl ydi.fiyatlar çok pahalı ki geçen yıl bu zamanlar bu malzemeler piyasada yoktu bile ben kapak ararken 200 tl deniyordu. emre ltd tekrardan getirince fiyatlar biraz daha ucuzladı. ama yiğit kardeşimde kapak, çamurluk gibi parçaları üretebilio o yüzden custom bişey yaptırmak isteyenler yiğitle iletişime geçebilir.
    Konu darkened tarafından (17.January.2010 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.

Onur Tombuloglu
    Tasarımcı
     Yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    selamlar herkese,orpheus abi bu polyster kapak olayında en buyuk sıkıntı krom görüntüsünü vermekti benım için.ama alttaki mesajını okuduktan sonra bunun boyasının oldugunu öğrendim senden ki tr de olduguna ihtimal vermiyordum.bu krom boya konusunda detaylı bilgi rica ediyorum senden(nedir nerdedir-satılıyormu-pahalı mı)guguldan aratmak ta çözüm lakin işi bilen birisinden dinlemek gibi olmuyor.,hem kendı projelerım ıcın,hemde forumdakı arkadasların kapak çamurluk krizini çözmek için.iyi aksamlar

not:r&r larınız için grenaj modifiyesi,modelleme-boya-airbrush konusunda değişiklikler yapacak arkadaslara hem burdan hemde bizzat yardım etmeye hazırım.
    Kardeşlik...
    iş kollarımız hemen hemen aynı...
    aklına takılan herhangi bir soruda buradan özele yaz elimden gelen yardımı yaparım...Sık sık bakıyorum buraya çünkü..
    Gelelim boyaya...
    tabiki hazır yok bu boya özel bir karışım sonucu çıkıyor ortaya...
    Ve bu boyacıların işi üstelik malzemeleri pahalı belli kilolardan aşagı verilmiyor...
    oto boyacılarına gidersen dogal olarak fiyat konusunda yardımcı olamayacaklardır...
    bu yüzden çekmece kulpu boyayanlar dedim..
    Mobilya aksesuarı yapanlar bilirler..
    ben bir ara sık sık boyatıyordum bir dostuma ancak işi bıraktıgından adres vermiyorum su anda.Uzun süredirde ihtiyacım olmadı açıkçası.Ama birkaç araştırma yapar adres bulmaya calışırım..
    Bu arada polyester yapısı geregi boyaya tepkime verir ve bir astar boya gerekir öncelikle..Tıpkı krom yada metalizede oldugu gibi biliyorsun ordada öncelikle bir bakır kaplama yapılması söz konusudur...
    ancak bu astardan sonra krom görüntüsü verilir..
    ve bu boya vernik karışımlı oldugu için uzun ömürlüdür...
    Ancak sende biliyorsunki polyester geçme ve vidalama konusunda oldukça düşük dirençli..
    Kalıplama yaparken fiber bezlerine benzer özel bezleri katman olarak kulanabilirsen metalden daha saglam sonuç verebilildigi yerlerde söz konusu..
    Aslında bir fikir sana ployesteri bükülmüş dkp sac üzerine kalıplamayı dene ...
    Ben oldukça uzun ömürlü bir sonuç almıştım bir dönem ..Kalıpçılık yaptıgım zamanlarda numune hazırlarken oldukça işime yarıyordu.
    Hatta bunu başarırsan yedek parça konusunda bir sektör bile oluşturabilirsin...
    Tabii kalıplama diyorum ama daha çok modelcilerin kulandıgı teknigi kulanıyorsun ...
    Ve küçük bir tavsiye...
    neyin nerde nezaman lazım olacagı hiç belli olmaz...
    O yüzden emek verdigin seyleri depolamanın bir yolunu bul atma çöpe...
    aynı sıkıntıyı daha önce ben yaşadım çünkü...
    :D:D

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cok sagol abi,boya olayı çözülürse olay süper olur,enazından kımler alacaksa toptan dökümü yapılır yıne toptan boyaya verılır böylece fıyatları daha da düşer.ben dekorasyon ve airbrush işleriyle uğrasıyorum.genelde modellemesını yaptıgım işin kalıbını alıp 1adet ürün çıkarıp kalıbı teslim ediyorum(kalıbı satıyorum yanı)oyüzden elımde pek kalıp olmuyor.bikere de kızdım attım çöpe[smilie=greencolorz:
    nihayetınde kör göze parmak,adamlar 5lıraya gelen malı 200tl ye satıyorlar,ve emre ltd in muamelesı cok kötü,müşterisini baş tacı yapacagı yerde acayip şeyler yapıyorlar.yaptıgın işleri görmek izlemek bişeyler ögrenmek yardım etmek isterim.edeceğin yardımlar için de şimdiden teşekkür ederim

darkened abicim ön çamurluk ayrı bı olay,65tl. kırık çamurlugunu ver sen bana,ben onu tamır edıp kalıbını alayım,forumdakı arkadasların illaki işine yarar.hayırlı geceler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba Yiğit Senle Tanışamadık Ama Forumda Takip Ettiğim Kadarıyla çok Yetenekli Ve Becerikli Bir Arkadaşsın Işi Bilmeyen Bir Kaç Kişi Seni Biraz Kızdırmış Bir Süredir Forumda Görünmüyordun Ama Bir Deyim Vardır Pire Için Yogan Yakılmaz Diye Onun Için Boş Ver Gitsin Aramıza Dönmene Sevindim Herkese çok Faydalı Olacağına Inanıyorum Görüşmek üzere

Sayfa 13 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)