Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ekselans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan mangaoğlu
    ticaret
     regal raptor 2007ve gv650aquila
     pendik
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ardi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende rr'mi 4000 bakımına sokacam hazır başlık açılmışken burda sorayım dedim. servise gitmeyi düşünüyodum ama bu yazılanlardan sonra kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce bu arada denizlideyim tavsiye edeceğiniz bi yer var mı?
    kardeşim yağını deiş kış geliyo suyunu boşalt antifiriz koy fren balatana bak devam et rahat et.parça bozulmadıkça servise gitme.milleti zengin etme

hicsolmaz83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erman hiçsolmaz
    finansal güvence danışmanı
     250E-9 siyah
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk 45 normal, ikinci 120 anormal. 1000 bakımında ne yaptı, dökümü var mı sende???
    yağ değişti,zincir yağlandı,bujiler değişti,hava filtresi temizlendi,eksoz da bişiler yapıldı,arka frenden şikayetçiydim o düzeltildi,sağı solu sıkıldı.Bunları yaptılar.bundan sonra emre nin tavsiye ettiği yere gidicem acemiliğimize geldi bu servis işi.
    ben mevlana değilim...adam olda gel !!!

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı hicsolmaz83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yağ değişti,zincir yağlandı,bujiler değişti,hava filtresi temizlendi,eksoz da bişiler yapıldı,arka frenden şikayetçiydim o düzeltildi,sağı solu sıkıldı.Bunları yaptılar.bundan sonra emre nin tavsiye ettiği yere gidicem acemiliğimize geldi bu servis işi.
    Herşey tecrübe, sağlık olsun.

Sana tavsiyem elinde muhakkak zincir spreyi bulundur; iki haftada 1, motoru temizledikten sonra zinciri kendin de yağlarsın. Aynı şekilde bujileri de servisin değiştirmesine gerek yok. Piyasadan sanırım 7-8 YTL'ye alabiliyorsun bujileri, avadanlığındaki alyanla buji kapağını söküp lokma ile bujiyi sökebilirsin, çok kolay. Diş fırçasıyla bujinin kurumlarını da temizleyerek bakım da yapabilirsin. Hem motordan daha çok keyif alırsın bunları yaparken...

Keyifli sürüşler...
    yol yapalım yol

hicsolmaz83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erman hiçsolmaz
    finansal güvence danışmanı
     250E-9 siyah
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşey tecrübe, sağlık olsun.

Sana tavsiyem elinde muhakkak zincir spreyi bulundur; iki haftada 1, motoru temizledikten sonra zinciri kendin de yağlarsın. Aynı şekilde bujileri de servisin değiştirmesine gerek yok. Piyasadan sanırım 7-8 YTL'ye alabiliyorsun bujileri, avadanlığındaki alyanla buji kapağını söküp lokma ile bujiyi sökebilirsin, çok kolay. Diş fırçasıyla bujinin kurumlarını da temizleyerek bakım da yapabilirsin. Hem motordan daha çok keyif alırsın bunları yaparken...

Keyifli sürüşler...
    teşekkür ederim ilgin için aynen öle herşey tecrübe öğrencez zamanla. zincir spreyi aldım.dün yağladım dediğin çok doğru insan çok daha fazla keyif alıyo bölelikle.tekrar tşk sanada keyifli sürüşler
    ben mevlana değilim...adam olda gel !!!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)