Eveet abilerim şimdi size bir sorum var.Sitede şanzıman sorunu yaşayan arkadaşların yazılarını okurken bi abimiz bizim şanzımanla mondial 250mct nin şanzımanının aynı olduğunu ve kendisi parçaları ordan aldığını yazmış.Bende hemen bunu okuyunca mct 250 olan bi arkadaşımı aradım ve çağırdım.Ve evet şanzımaan bizimkiyle tamamen aynı.Bu heyecanla hemen internette mct nin şanzıman resmini aradım ve buldum.
Şimdi bu bizim regalinki sitede var.
Buda MCT250 ninki.Biraz yamuk kusura bakmayın
.
Tamamen aynı deyilmi sizce bence öyle.Böyle bilgisi olann varmı aranızda.Eyer öyle ise istanbulda mondial servisi bi tanış var işim çok kolay olacak.Sizlerin böyle bir bilgisi varmı.İnternetten mct nin parça fiyatlarına baktım fiyatları çok uygun geldi.İnşallah aynıdır.Aramızda bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı acaba.

Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)

) bekle yarın makina bi açılsın ondan sonra ne nasıl uyar ne olur bakarsın olmazssa alırsın eline dişl,ileri gidersin parçacıya kumpasla ölçer bakarsın eğer oluyorsa alırsın takarsın
.Mondial parçası aldım sorun ve problemler bölümünde 10. sayfada 3. dişli part2 konusunun 2. sayfasında yazıyor abi.Garantiden istemiş parça olmadığı için oda mondialden almış.Hatta ali usta toplamış galiba sanırsam.Olmazsa istetirim uymazsa geri kargolarım.Ama yüzde90 uyacak.Son 1 gün sabır.Emre abi sanada teşekkürler.Artık o kadar takmıyorum kafaya ya.Bi şekilde olcak işte.Hayırlı günler.