Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Eveet abilerim şimdi size bir sorum var.Sitede şanzıman sorunu yaşayan arkadaşların yazılarını okurken bi abimiz bizim şanzımanla mondial 250mct nin şanzımanının aynı olduğunu ve kendisi parçaları ordan aldığını yazmış.Bende hemen bunu okuyunca mct 250 olan bi arkadaşımı aradım ve çağırdım.Ve evet şanzımaan bizimkiyle tamamen aynı.Bu heyecanla hemen internette mct nin şanzıman resmini aradım ve buldum.
    Şimdi bu bizim regalinki sitede var.

Buda MCT250 ninki.Biraz yamuk kusura bakmayın
    .

Tamamen aynı deyilmi sizce bence öyle.Böyle bilgisi olann varmı aranızda.Eyer öyle ise istanbulda mondial servisi bi tanış var işim çok kolay olacak.Sizlerin böyle bir bilgisi varmı.İnternetten mct nin parça fiyatlarına baktım fiyatları çok uygun geldi.İnşallah aynıdır.Aramızda bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı acaba.

Utku Şahin
     Cbf150
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    :(Bu konu hakkında kimsenin bilgisi yokmu.Cumartesi şanzıman açılcak bide parça sıkıntısı yaşamayım.Bilgisi olan varsa yazarsa çok çok sevinirim.

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    utkuı görünümler aynı olabilir ama yuvalar aynımıdır farklımıdır bilinmez ancak parçaları alıp birebir karşılaştırmk lazım. sabret parça sorunu olmaz.
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

Utku Şahin
     Cbf150
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Uğur abi http://www.raptorriders.net/forums/s...?t=2099&page=2
    Bu sayfada garfield nickli abimiz mondialden almış dişlileri.Netden fiyatlara baktım dişliler 20 şer ytl.komple şanzıman 250ytl.Eğer uyuyorsa neden regalden alıp 50 şer ytl vereyim diye düşünüyorum.Karşılaştırma şansım olmadığı için olmazsa spariş vercem pazartesi olursa olur olmazsa çekecem brandayı.Arabayla 3 kere kaza yaptım.Motoru parçaladım yere indi motor ama nedense bu kadar kafayı takmadım.Sonuçta bizim motor harley deyil 500 lira şanzımana vermek istemiyorum.Aramızda garfield nickli abiyi tanıyanımız varmı.Varsa tel no rica etsem bi konuşsam.Sizlerinde başını ağrıttım.Hayırlı akşamlar.

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    utku kardeşim bunları yan yana koymakla bile anlıyamazsın bunlar kompaslarla ölçülen ve çok nazik konulardır bu işi daha önce yapıpta bilgi verende olmadı bunların her ayrıntısını anca sana bir makina mühendisi verebilir başka bir şey söyleyipte yanıltıcı bir bilgi vermek istemem en ufak bir hatada motorunu ve seni tehlikeye sokabilir saygılar

emresahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre sahin
    ACIBADEM SİGORTA & GÜNEŞ SİGORTA
     DD250
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sen en iyisi mondial servisi tanıdık diyosan şu komple seti al ve deki olursa parasını veririm olmazsa iade ederim...bu iş böyledir.denenmeden bilinmez...benim de bazı parça ihtiyaçlarımda parçacılar al bak işini görmezse geri getir demişlerdi...sen mondial parçaları ile gidip bi ölçtür ,usta bi baksın ...eğer olursa onu taktırırsın..
    tekrar geçmiş olsun!
    GÜNEŞ DOĞDU!!!!

0 Rh -
    Çankaya iZMiR

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    konuyu okudum ama mondilal alıp taktım die bişey görmedim( ynalışta okumuş olabilirim ) bekle yarın makina bi açılsın ondan sonra ne nasıl uyar ne olur bakarsın olmazssa alırsın eline dişl,ileri gidersin parçacıya kumpasla ölçer bakarsın eğer oluyorsa alırsın takarsın sabret utku zor ama yapcak bişey yok sabret makine açılsın
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

nino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEDAT KATIKOL
    TURİZM
     fz6
     ALANYA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Geçmiş oplsun

geçmiş olsun kardeşim . ama sana kötü haberi vereyim mondial 250 olmuyor. ben denedim olmuyor. kaçış yok tüm takımı satıyorlarş ben 270 ytl verdim. conta işçilik vs. 700 civarı masraf olur diye tahmin ediyorum. ona göre kendini ayarla.tekrardan selamlar

Utku Şahin
     Cbf150
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.Uğur abi çok sabırsızım demi huyum kurusun: .Mondial parçası aldım sorun ve problemler bölümünde 10. sayfada 3. dişli part2 konusunun 2. sayfasında yazıyor abi.Garantiden istemiş parça olmadığı için oda mondialden almış.Hatta ali usta toplamış galiba sanırsam.Olmazsa istetirim uymazsa geri kargolarım.Ama yüzde90 uyacak.Son 1 gün sabır.Emre abi sanada teşekkürler.Artık o kadar takmıyorum kafaya ya.Bi şekilde olcak işte.Hayırlı günler.

Utku Şahin
     Cbf150
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sedat abi şanzımanı diyelim 1 dişli kırık satmıyolarmı tek.Tüm takım derken komple şanzımanımı 270 ytl alıcaz.Öyleyse iyi diyelim yapcak bişi yok.teşekkürler.

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)