Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Eveet bugün şanzıman açıldı ve içim öyle bi rahatladıki anlatamam.Sadece 5. vites dişlisinde çok küçük bi parça kırılmış ve dişliye takıldığından şanzımanı kitlemiş.Eğer sıkışmayıp düşseydi yola devam edecekmişim.Usta bu şekilde bile toplasam fazla sorun yaşamazsın dedi.Bugün 5. vites dişlisi.Komple conta takımı metal üst kapak contası dahil ve benim vites çıkış keçesinden yağ damlıyodu oda dahil toplam 45.59 ytl lik sparişi tüm türkiyeye yedek parça dağıtan bi mağazadan siparişi verdim.Bakalım uyacakmı.3-4 güna anlarız.Ben sadece contalardan biraz şüpheleniyorum ama oda uyar büyük ihtimal.uymazsa babam halletcek onu.25 senelik usta onuda o halletsin demi.Ali ustayla görüştüm conta takımı 50ytl silindir metal conta hariç.keçe takımıda 30ytl.Dişliyi hiç sormadım.Ama ben hepsini 46 ytl ye getirttiriyorum.Dişlinin uyacağına eminim contada sorun deyil.Bir şanzıman toplamayada 650 ytl vermeyi düşünen abilerimde komple şanzıman+conta takımını mondial yedek parça dağıtıcısından en uygun fiyata 240 ytl ye getirte bilir.3-4 gün sonra uyup uymadığını buraya yazarım.İlgilenen herkeze tekrardan teşekkürler.Hayırlı akşamlar.

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben sana demiştim makine açılmadan ıkma kendini diye....
    sakalımız yokki sözümüz dinlensin :D
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

Utku Şahin
     Cbf150
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sana demiştim makine açılmadan ıkma kendini diye....
    sakalımız yokki sözümüz dinlensin :D
    Anaa ayıp ediyon uğur abi.Hiç sözünü dinlemez olurmuyum.Ama motoruma bişi olunca hiç bişi fayda sağlamıyo.Aküsü bitince bile içim gidiyo gerçekten.4 senelik aşkım bile kıskanmaya başladı ayda bi bu yüzden bana küsüyor.

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    boşver hatun kısmına fazla yüz vermeye gelmio zaten :D
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

emresahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre sahin
    ACIBADEM SİGORTA & GÜNEŞ SİGORTA
     DD250
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben emre ltd den 4 ay önce bazı parçalar elimde bulunsun diye sipariş verdiğimde conta takımı-manifolt takımı-zincir-benzin musluğu(adı bu olmayabilir ) için toplam 90 ytl para ödemiştim.ve yanlış hatırlamıyorsam conta takımının maliyeti 10 ytl idi-40 zincir-30 manifolt takımı-10 da benzin musluğu...rakamlar bukadar değiştimi yani...emre ltd den fiyat aldınmı? geçen bir arkadaşta depo-gidon-ve sinyal seti için toplam 350 civarı bi para ile emre ltd den sipariş verdiğini yazmıştı ki..aynı parçalara izmirde 650 ytl fiyat vermişler kendisine...
    bilginiz olsun sitedim arkadaşlar.
    ayrıca param oldukça lazım olabilecek parçaları almaya çalışıyorum, hem motor parça beklerken yatmaz hemde herzaman lazım olur bu parçalar...
    GÜNEŞ DOĞDU!!!!

0 Rh -
    Çankaya iZMiR

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    Alıntı X__utku__X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eveet bugün şanzıman açıldı ve içim öyle bi rahatladıki anlatamam.Sadece 5. vites dişlisinde çok küçük bi parça kırılmış ve dişliye takıldığından şanzımanı kitlemiş.Eğer sıkışmayıp düşseydi yola devam edecekmişim.Usta bu şekilde bile toplasam fazla sorun yaşamazsın dedi.Bugün 5. vites dişlisi.Komple conta takımı metal üst kapak contası dahil ve benim vites çıkış keçesinden yağ damlıyodu oda dahil toplam 45.59 ytl lik sparişi tüm türkiyeye yedek parça dağıtan bi mağazadan siparişi verdim.Bakalım uyacakmı.3-4 güna anlarız.Ben sadece contalardan biraz şüpheleniyorum ama oda uyar büyük ihtimal.uymazsa babam halletcek onu.25 senelik usta onuda o halletsin demi.Ali ustayla görüştüm conta takımı 50ytl silindir metal conta hariç.keçe takımıda 30ytl.Dişliyi hiç sormadım.Ama ben hepsini 46 ytl ye getirttiriyorum.Dişlinin uyacağına eminim contada sorun deyil.Bir şanzıman toplamayada 650 ytl vermeyi düşünen abilerimde komple şanzıman+conta takımını mondial yedek parça dağıtıcısından en uygun fiyata 240 ytl ye getirte bilir.3-4 gün sonra uyup uymadığını buraya yazarım.İlgilenen herkeze tekrardan teşekkürler.Hayırlı akşamlar.
    bak kardeşim sana demiştik açılmadan boşuna canını sıkma diye inşallah en kısa zamanda sorunun çözülmüş olur

Utku Şahin
     Cbf150
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    mct250 şanzımanı regale uymuyormuş.Yanlış yol göstermiş olmamak için sildim.Görüşmek üzere.
    Konu X__utku__X tarafından (10.Mayıs.2009 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    EEE,Şİmdi ne oldu ben anlıyamadım.SEn sorununu çözdün galiba.
    Fiat konusu ne oldu?
    Tamam değiştireceksen tam takım değiştir diyorsun.Yoksa sorun çıkıyor.
    Ismarladığın mallar geldimi.
    Onlar uydumu?
    Lütfen cevap.
    Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kalın.

Utku Şahin
     Cbf150
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben motoru toplayalı çok oldu,üstüne 2000km yaptım.Bana son zamanlarda mesajlar gelmeye başladı aldığın parçalar uydumu diye bende uyup uymadığını açıklamaya çalıştım.Mondialden aldığım parçalar geldi ama uymadı elimde kaldı.

LORD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BEKİR TURAN
    araç kaplama ve degişimi
     regal raptor 2005
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı X__utku__X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam kardeşim benimde şanzıman komple dagıldı. ali ustadan fiyat almayı düşünüyorum ama contalar okadarsa dişlilere ne kadar ister sence. mondial dişlileri ugunmu acab

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)