Engin, hoşgeldin. Biz de Eskişehir'deyiz abicim, atla gl ya. Biz izin alamıyoruz. Her zaman bekleriz.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
EskişehirEngin, hoşgeldin. Biz de Eskişehir'deyiz abicim, atla gl ya. Biz izin alamıyoruz. Her zaman bekleriz.
Kawasaki ER-5
İstanbul
A Rh (+)hepinize çok teşekkür ederim.Allah razı olsun
Engin kardeşim motorum 2006 model 3000km de 3250 ytl ye Ali ustadan aldım.
Afyon servis ve magza bilgisi içinde Aksu ya teşekkür ederim.
Emrahss kardeşim ben kütahyada öğrenciyim ders programım çok yoğun ama kesinlikle sizlerin yanına gelmek isterim.Yaz okuluna kalcam inşallah yazın görüşürüz.Yazın boş vaktim çok olacakta.herkeze güvenli sürüşler.
Regal Raptor
Denizli
B Rh (+)Ben bugün Ali ustayı aradım, elinde 2006 model var mı diye, yokmuş ama olsada vermiyecekti heralde, çünkü ben Denizli deyim, paketleme, kargo, tekrar toplama masrafı 600YTL bulacaktı, onun yerine yenisini almamın iyi olacagını söyledi. Bende şimdi İzmir den bakıyorum motor, Allah nasip ederse izmir deki bu siteye üye dishchy kardeşin motorunu almaya talibim.
Bakalım yakın çevreden bakıyoruz artık. Denizli ye getirmesi kolay olsun diye.
Yaratılanı sev Yaratandan ötürü. Yunus Emre
Kawasaki ER-5
İstanbul
A Rh (+)kardeş bu motorlar zaten denizliden dağılıyor biliyorsundur heralde sana tavsiyem 2007 0 km almandır.2007 lerin karbüratörleri daha değişikmiş hem az yakıyomuş hemde daha iyi gidiyomuş bide egzostlarıda farklı onlar kesik egzost denizliden daha uygun alırsın heralde.iyi günler
Regal Raptor
Denizli
B Rh (+)Evet bu motorlar Denizli den dagılıyor ama hiç hemşeri indirimi yapmıyorlar. Dediğin gibi 2007 modellerinde farklılık var bana anlattılar işte 2. el alma diye ama şu anda sıfırına maddi açıdan yetişemiyorum.
2005 ile 2006 arasında çok farklılık var ama 2006 ile 2007 arasında farklar çok fazla degil sanırım. 2.el bulamazsam harç borç alacagım artık sıfırından.
Yaratılanı sev Yaratandan ötürü. Yunus Emre
Kawasaki ER-5
İstanbul
A Rh (+)bende maddiyat yüzünden 2.el aldım yoksa sıfır alırdım.Ama buna borcu bitene kadar binip sıfırlamak istiyorum.2007leri baya met ediyolar.iyi günler
caponord
Samsun
B Rh (+)tam olarak ne gibi farkları var bu 2007 lerin .. bilen bi arkadaş açıklarsa sevinirim...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kardeşim siteye ve regal camiyasına hoş geldin motorunda hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin aman her türlü kurallara uy ani gazverme vede hiç kimsenin gazına gelme
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Kawasaki ER-5
İstanbul
A Rh (+)Ali ustadan öğrendiğim kadarıyla karbüratörleri farklıymış japonmuş galiba bide 9b lerdeki kesik egzost varmış.
teşekkür ederim aslanburclu.verdiğin öğüt için sağol
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Kardeşim, hoşgeldin
Kütayhaya selamlar...
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)