a.s saol
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki ER-5
İstanbul
A Rh (+)a.s saol
kardeş hoşgeldin yaaa kazasız sürüşler dilerim..emrahss Nickli Üyeden Alıntı
devremm bak butaraflarda şenleniyor. çoğalalım kardeşim ya sen RR ınla günlük tanıtım turlarına başla artık A2 yide kaptın ekibi toplayalım... kütahyalı kardeşimizde var gideriz bir gün planı yapalımmm
kütahyada 3 sene kaldık az çok çevremiz var. hatta bide abimiz var orada motosiklet tamircisi.eski günlerimi yaad ederim bende.
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
Kawasaki ER-5
İstanbul
A Rh (+)çok iyi olur buyrun beklerim.bende gelmek isterim sizlerin yanına ama müsait değilim.yaza inşallah her türlü etkinliklere katılmaya çalışacağım.herkeze iyi günler
e9b
İstanbul
A Rh (+)kardeşim oncelikle hayırlı ugurlu olsuntekerine taş degmesin
Kütahyadan ocakta ayrıldım dpu ye ilk giren regal benim ki olması muhtemel ve bu arada dikkatli bakarsan bir tanede siyah regal olması lasımm hatta 32 plakalıymıs.arkadaslar hatta burayamı geldin diye arıyorlar hatta sitem yapanlar bile var :D Galiba sahibi doktormus tam kesin bilmiyorum ama iins karsılasırsınız bu arda rgal olarak tanm bilmiyorum ama gezilere gidenler olması lasım motorla emlakcıların oldugu mekanı biliyorsan orada motorsiklet ve av(tüfek) merakı olanlar var
ben ogrenciyken kendime ait aracım olmamıstı kütahya tavsanlıda 1 yıl kadar calıstım tabi hep kütahyaya gittik geldik yani sen aslında sanslısın çümnkü kütahyada vasıtan yoksa hiç biryere gidemezsin vasıtan varsa gezilecek yerleri var.
neyse vazoya benden slm :D :D :D
TEKRAR HAYIRLI OLSUN
MESAFENİ KORU
Kawasaki ER-5
İstanbul
A Rh (+)saol teşekkür ederim kardeşim.dediğin 32 plakayı bir kere cumhuriyet caddesinde gördüm 6 ay evel ama bi daha hiç göremedim ben çarşıdayım sürekli rastlardım heralde bidaha.onu missafir sandım.kütahyada dediğin gibi aracın yoksa yandın hiç bi yere rahat gidemezsin.sende mi ıspartalısın?
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)Hayırlı olsun kardşim
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
e9b
İstanbul
A Rh (+)ewett kardesim Isparta lıyım.
bu arada altı ay onceki ben olabilirim.ocaga kadar Kütahyada ydım. insallah okulun tez zamanda biter.
Ispatata dan 2 tane regal gittiğni duydum.
bu arada kütahyadan bursa yalova üzerinden istanbul yapa bilirsin tavsiye ederim.
MESAFENİ KORU
Kawasaki ER-5
İstanbul
A Rh (+)tavsiyen için teşekkür ederim ama o kadar kendime güvenemiyorum.o yüzden trenle gedirdim regalimi.bu arada hengi bölümü bitirdin ben maden müh. 3.sınıf ım.iyigünler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)