valla hiç durmıycaksınız sız gezıler bolgeler kesmedı sıra maratonda hay maşallah bee,ben gelırım valla ılk olcak ama sızlerle ılklerı yaşamak super güzel....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
istanbul
0 Rh (+)valla hiç durmıycaksınız sız gezıler bolgeler kesmedı sıra maratonda hay maşallah bee,ben gelırım valla ılk olcak ama sızlerle ılklerı yaşamak super güzel....
Elmas evrendeki en sert maddedir,var olan hiçbirşey 1 elması çizemez,bir başka elmas dışında...
şimdilik yok
istanbul
A Rh (+)Valla Benim Kuzenlerde Her Yil Anadolu Yakasindan Katiliyorlar..aslinda Cazip Geliyor Neden Olmasin:|
yok
istanbul
0 Rh (+)
şimdilik yok
istanbul
A Rh (+)
yok
istanbul
0 Rh (+)
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)yahu motorları nereye bırakmayı düşünüyorsunuz millet çoştu nerden alıyorsunuz bu anrinali kardeşim adres verin bizde bir şişe alalım
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)tatil yaramış herkese, anrinal depolamışlar anlaşılan
yol yapalım yol
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)işte ondan bir şişede ben istiyorum ya malum biz burda esirdik
yok
istanbul
0 Rh (+)motörler taksıme bırakılacakmış oradan köprü girişine servislen heyo heyo gidilecekmiş dönüş tabanvayla olcek zatiii
rakursi öle yazmış ben onun müritiyim o ne derse öle yaparım uçarım kaçarım kelebek olurum kuş olrum yürürüm farketmes varın motörlerinise siz yer bulun))
(yaşasın kötülük![]()
Elmas evrendeki en sert maddedir,var olan hiçbirşey 1 elması çizemez,bir başka elmas dışında...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)