Güzel Mevlam islah etsin ne diim... hayır, bilmeyen biri seyredicek bişi sanıcak; ona yanıyorum... Bu arada Chopelim Bursalım, Ahmet denen kişi sizin oralardaymış, amman dikkat...:mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Güzel Mevlam islah etsin ne diim... hayır, bilmeyen biri seyredicek bişi sanıcak; ona yanıyorum... Bu arada Chopelim Bursalım, Ahmet denen kişi sizin oralardaymış, amman dikkat...:mrgreen:
Konu agresus tarafından (14.October.2008 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir.
SSUUUUuuu...!
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)yahu bunların kulüpleri bile belli vat 69 tiez lezton bunlar başka yere almazlar bile
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Vay anam vay...
Serseriler için serseriler TV programı yapmaya başlamış..Seviyesizliğin daniskası...hem motorculuk adına hem medya adına...
yazık !!
Bilgihan YILDIZ..1970
FREE YOUR MIND !...
0 Rh (+)

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya hayatımda gordugum en poktan kalitesiz seviyesiz roportaj nerden bulmuslar bu emperyalıst amerıkan varı tıplerı anlamadım gıttı.Ama bir konuda hakkını vermek lazım bende motorda domalmayı sevmemo yüzden racingleri bende sevmıyorum
yaşasın chopper.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
caponord
Samsun
B Rh (+)baştan sona seviyesizlik dolu bi röportaj olmuş.. ciddiye bile almaya değmez.. adam bide yorumlarda bulunanlara kafa turmuş .. beklerim gelin görüşelim gibisinden...en kalbalık caddede tekerine taş değsin emi zeus ahmet efendi...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)Choppell tesekkurler bu seviyesizliği bizim siteye duyurduğun için şahsen benim hiç haberim olmayacaktı. Kendilerini Kadıkoy de neredyse her haftasonu goruyorum. muhabbetim yok. Aklıma birden şu geldi. bizim sitede eminim kaliteli,bilgili,kamerayı iyi tutan,az çok montajdan anlayan birileri vardır. Yonetiminde yonlendirmesiyle hem sitemizin reklamını içeren,hem de motorcu ruhunu güzel yansıtan, içinde toplu gezilerin olduğu,ailelerin,eşlerin olduğu kısa bir film çekilse nasıl olur? Sitenin ana sayfasında yayınlanabilir belki?
34 UY 5765
Regal Raptor DadyW DD150e-2
Antalya
0 Rh (+)yuh be açıklaması 10 yaşındaki veletler gibi...
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)walla felaket.. başta da yazdım accayip sinir oldum izlerken.. al birini vur ötekine.. hatta defalarcaa.. :evil:
bursaya gelince biz istanbula gelince siz halledin bunnarı..![]()
![]()
Regal Raptor DadyW DD150e-2
Antalya
0 Rh (+)emo chopper cı ya baska söze gerek yok...
bunlar dayaktanda anlamaz hala aynı şeyi savunur ben buyumm özgürüm özgürüm iyide -----> ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİL 'dir ki...!!!
YOK
İstanbul
0 Rh (+)çok seviyesiz buldum hemde çokkk
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)