çok çok çok güzel bir paylasım olmus canım kardeşim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)çok çok çok güzel bir paylasım olmus canım kardeşim
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)bende kucukken cok isterdim bisiklet babam dedi gel alalım bi tane die artık taksite maksite bağlayıp aldı o zamanlar tabi maddi yonumuzde pek iyi deildi ama bizimkiler işte taktir tesekkür bişi al alalım falan derlerdi bende hep tesekkür alırıdmbende tutturdum alın alın die öyle aldılar vala soalsunlar bizimkiler
alırkende adamın birisi babama buna sen şimdi bisiklet aldın ilerde motosiklette ister die konustuydu bende yok yok bi bisikletim olsun baska bişi istemem demiştim hakketen adamın dediği doğru cıktı yani bisikletten motosiklete araba falan
cocukluk işte şimdiki aklım olsa aldırırmıyım öle maddi sıkıntılar içinde olacağımız gunler olacakda ben bisiklet aldıracam ne bilim
cok sukur gecti o gunlerimiz işte ama cokda güsel günlerdi bence....
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
Regal Raptor DadyW DD150e-2
Antalya
0 Rh (+)güzel paylaşım ellerinize sağlık selçuk abi . Triatlon kullandım 5-6 yıl fakat duran arabanınn altına girince yaklaşık 8 yıldır kullanmıyorum. Kamyonların yeni yollarda ince kum (deniz kumu dökmeleri) ve ayağımı pedaldan kurtaramama nedeni ile kol ve bacağım 6 ay alçıda kaldı :D kötü günlerdi.En son Hatırladığım şey beyaz bir şahinin tamponu...:D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)