Doğan ağabey, umarım sohbetinize biz de en kısa zamanda ortak oluruz...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Doğan ağabey, umarım sohbetinize biz de en kısa zamanda ortak oluruz...
yol yapalım yol
YAMAHA XV 950
İZMİT / KOCAELİ
0 Rh (+)hocam cok tesekkur ederım . dedıgınız dogru . kullandıgım makınalar ıcınde mola verılmesı hatta mola surelerının uzun olması gereken bır makına. hatta vıtes aralıgı uzun bır makına .
tatar ( merter )
izmit / kocaeli
yol yaptıgınız gunlerde gunes eksık olmasın
yok
gaziantep
B Rh (-)merhaba arkadaşlar benim de bir sorum olacak bana bir arkadaş bu regal raptorun kalitesinden ve sorunsuz olmasından dolayı çinde polis motoru olarak kullanıldığını söyledi bunun gerçeklik payı varmı sizce adam ben gözümle gördüm diyor
kawasaki kle 500-vl 600 intruder
Ankara-didim-Akbük
A Rh (+)motordaşlarım meraba ,güzel yürekli gardaşlarım. Meraba.Şu anda Didim Akbükteyim ve de diyorum ki.Bafa Gölünün güneyi Kapıkırı na ve oradanda hiçbir yerleşim yeri olmayan yalnız kalmış kırater gölü ne gitmeye varmısınız.kırater gölü Milasın batısında dır.Uydudan baktım fotoğraf çekmeye değer.Gölden sonrada Ören niye olmasın derim.Gidebilecekler yazılsın derim.Çadır keyfide özlenen bir gerçek.
Bakalım ne sesler çıkacak.hoşçakalın.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bafa gölü ve çevresi tarih kokan bir yer keyifli bir gezi olur bence ama bana çok uzak bölgeden katılmak isteyen arkadaşlar olur işallah birde o gezi için seninki gibi enduro makinaya ihtiyaç var bizdekiler hep choper sana iyi geziler tekerin daima düz bassın![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)