bana kaymış gomtanım... ben bu aralar bi yere ayrılamam...annnemide ameliyat ettirdim .. hep cortladık...hanım 2 eve birden bakıyo bi de hastanede kalıyo...ne ana kaldı ne avrat ..... :( :( :(![]()
![]()
hepicii hastanelerde uuraşıyos valla....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)bana kaymış gomtanım... ben bu aralar bi yere ayrılamam...annnemide ameliyat ettirdim .. hep cortladık...hanım 2 eve birden bakıyo bi de hastanede kalıyo...ne ana kaldı ne avrat ..... :( :( :(![]()
![]()
hepicii hastanelerde uuraşıyos valla....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)geçmiş olsun ya sende baya bunalmışın herkese acil şifalar arkadaşım.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)okanım kardeşim geçmişolsun ve allah yardımcın olsun işin zor be kardeşimokan Nickli Üyeden Alıntı
RIZACIM BUGUN İCİN SANA VE KATILAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM sevgılı admınım resssıııımmllleerrrr :D
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)gardaşım çok büyük geçmiş olsun... nası annenin durumu... Allah açil şifalar ve sabır versin...okan Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!
truva tr-4 240
İstanbul
A Rh (+)agresus. kardeş nbr?
özledim göksu yu, masanın ta bi ucundan bakışlarınıiyiki gelmişim.
![]()
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)adminim alperim resimleri bekliyoz ama şimdik de GP var herhalde pazar akşamı artık resimler aşağı sen yukarı yükle indir yapcaksın her konuya ..
ilker dostum nasıle ttiniz de hepsi bir oldu sen oyun bozanlık etmişsin hatırım kaldı sende mahkeme kararı ile doğum gününü aldır aynı güne hepsi bir arada cıksın bitsin hiç değilse unutma olayı olmaz güzel dostum.. nice yıllara
okan ne oldu birden bire doktora falan derken küt diye ameliyat DAHA SİGARA YESİNLER SİGARA anneye ve babaya büyük geçmiş olsun dileklerimi saygı hürmetlerimi iletiver. ya bıraksınlar artık su laneti yaaaaa.
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)okan kardeş geçmiş olsun.acil sifalar dilerim.
ve katılan katılmayıpta gönlü bizle olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.nede olsa sitede ilk organizasyonumdu.sanırım 20 kişiyi geçkinceydik.iyi akşamdı yaw.
alper kardeş,volkan hadi ama koyun şu resimleri.kıskansın katılamayanlar)
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
caponord
Samsun
B Rh (+)tüm arkadaşlarıma teşekkürler .. annemizi ameliyat ettirdik şu anda durumu çok iyi .. bacak damarına pıhtı atmıştı sorun halloldu allaha şükürler olsun....
bu arada gezinin fotolarınıda bekliyoruz... hadiiiii...... :P
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)