| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Çok kalabalık sürüşlerde malesef bunlar oluyor sadece bizim olduğumuz durumlarda daha disiplinli gidebiliyor ve sağımızdaki solumuzdaki motorları daha kontrol edebiliyoruz ama bu tip yabancılarında bulunduğu kalabalık kortejlerde sorunlar çıkabiliyor.Bu arada geçirdiğin kazayı duydum çok geçmiş olsun görünmez kaza buna deniyor herhalde allah beterlerinden korusun inşallah
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
REGAL RAPTOR 250-E 9B
İstanbul
B Rh (+)Teşekkür ederim [smilie=greencolorz:
Find yourself
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar gerçekten süperdi gerçekten bütün arkadaşlar birbirini baya özlemizler kesmemiş yenden pazara gezi ayarlamışlar özlem burdanda belli oluyor sanırım
kusura bakmayın ben erken ayrılmak zorunda kaldım
bernacım sanada çok geçmiş olsun yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Berna, geçmiş olsun, umarım yoktur önemli bir durum...
RR toplu sürüşlerimiz gayet disiplinlidir aslında. Düzeni pek bozmayız, yıllardır Dikili olsun Bolu olsun Eskişehir olsun gayet güzel sürüşler yaptık.
Grup sürüşlerinde sollama kesinlikle çok tehlikeli, haklısın.
Aslında en kısa zamanda bu işin profesyonellerinden teorik bir eğitim ayarlamak gerek, bu organizasyon da Alper ve bana düşüyor. En kısa zamanda halledeceğiz, duyurusunu yakında yaparız.
yol yapalım yol
REGAL RAPTOR 250-E 9B
İstanbul
B Rh (+)Çok sevinirim arkadaşlar. Daha sık aranızda olabilirim bu şekilde.. Seke seke yürüyünce hiç bi yerden onay gelmiyo gezilere gitmem için![]()
Find yourself
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)katılamadım sizlere.. :( lakin kaçırır mıyım 29 ekim kortejini..Bursa'da 115 motorsiklet katılımlı kortejimizi yaptık.. süperdi.. Cumhuriyet bayramımız bir tane, eşi benzeri olmayan bir kurtuluş savaşından sonra "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve Türk milletinin idare şekli Cumhuriyettir" kararı alan o dönem millet meclisinden bugünlere geldik.
bu zamanda cumhuriyet bayramını gönülden kutlamak süper bir duygu..
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)seda olmuyo ama böle ,
hani foto :mrgreen:
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)