Çalışmazmı beya.Benim bi avantajım vardı babam 24 senelik oto teknisyeni.:mrgreen:.Ama gerçekten kolay.Motoru topladıktan sonra bi motorcuya gider ekzantirik zincirinin konumunu ayarlattırırsınız onu siz yapamazsınız ne zaman ateşleme yapacağını fln sentede olduğu zamanı.Eğer aynı ilde olsaydık bende toplardım tamamını atardık ama sente ayarını ben yapamıyorum o biraz ustalık gerektiriyo.Ama geri kalanı gerçekten çok basit.Ya şuan ezbere biliyorum somunudur ondan sonra ne vardır.Mesela baskı kısmını yazayım.Rulmanın ustünde siyahh bi pul var.Onun üstünde debryaj tası tasın göbeğindede yüzük var.tası taktıktan sonra içinde balataları otorttuğumuz zımbırtı var.Onun ortasında tekrardan pul var.En alta balata sac balata sac diye diziyoruz.En üstte sac kalıyo.Onun üstündede 2 tane bilezik var sacı sıkan.biri yassı biri bombeli.Altta yassı olan olcak.onun üstünede kapağı takıyosun ama kapak sadece bi konumda oturuyo.onu tek tek çıkarıp deniceksin.Onun üstündede bi pul bide değişik bi somun var onukapağı tutan.Kapağı kapattıktan sonra 4 yay 4 vida var zaten.Bide tam ortasında bilya gibi bi zımbırtı debryajı ayırmayı sağlayan.baskı balatanın yanındaki mildede 2 dişli var biri büyük biri küçük.Arkalarında pul yok.Üstünde bi pıl bi somun var.bide o milin tam ortasında yaylı bişi daha var.o dişlilerde yağ pompasına hareket veriyo.Açın bakın tek tek eksik varmı:mrgreen:.bu arada şeyi yazmadım.hemen debryajın alt ksımındada vites değiştirrme milide var oda ezberimde ama isimlerini bilmediğim için yazmadım.