Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 13 Toplam 19 Sayfadan BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu
Toplam 186 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 130 arasi kadar sonuc gösteriliyor

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hepinize iyi eğitimler,iyi eğlenceler.İstanbulda olsam sabah 5 de kapıya dayanırdım.Ama benim sonumda istanbul.Bende bigün sizlerin arasında olacam inşallah.Yağmur var diyede dert etmeyin ben 10 gündür 5cm buzun üstünde sürüyorum.Ne biçim memleket anlamadım o kadar araba geçmesine ramen erimiyoda buzlar kalınlaşıyo gibi:(

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Eileithyia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gel tabi moonchild insanı. öyle bom.ok olursa hava bende vapurla elimde kask geçerim biriniz beni artçı alır artık umarım inşallah.. yağmurdan korktuğum sanılmasın, lastikler eskidi çok kayıyo. kuru yolda bile dans ede ede gidiyorum, şimdi canımız sıkılmasın yollarda [smilie=greencolorz:
    VAPURLA GECECEKSENİZ ANADOLU YAKASINDASIN İSTERSEN BEN GÖTÜRÜRÜM SİZİ ANADOL YAKASININ NERSİNDESİNİZ

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı X__utku__X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepinize iyi eğitimler,iyi eğlenceler.İstanbulda olsam sabah 5 de kapıya dayanırdım.Ama benim sonumda istanbul.Bende bigün sizlerin arasında olacam inşallah.Yağmur var diyede dert etmeyin ben 10 gündür 5cm buzun üstünde sürüyorum.Ne biçim memleket anlamadım o kadar araba geçmesine ramen erimiyoda buzlar kalınlaşıyo gibi:(
    2001'de askerlik döneminde Hakkari'ye giderken, Van dağıtım merkeziydi; 1 gün konaklıyorduk. Çok soğuk memleket gerçekten. Ama çok güzel bir yer, Utku kardeşim de bana katılacaktır, görülesi bir kenttir Van... Gayet de gelişmiştir. Kebapları da müthiştir...

Hey gidi günler, 33 virajlar mıydı sehir çıkışı, oradan kıvıl kıvıl Yüksekova-Şemdinli... Nefis dağ yollarından seyahat... Yurdumun her köşesi cennet aslında ama bizi bize bırakmıyorlar ki... Neyse...
    yol yapalım yol

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selçuk abi çok haklısın gerçekten güzel yerler.Heleki ilk baharda motoruna atlayıp gezeceksen doğu ve güneydoğu anadoluda o kadar güzel yerler varki bi sezonda gezmekle bitirilemeyecek kadar güzel.Ben mardindede 2 sene kaldım ve Allah kısmet ederse ilerde evlenirsem çocuklarım olursa mardini gezdirmeden ölmeyeceğim diye kendime sözüm var.Yaşayan bir tarih mardin.Bu arada selçuk abi yolun vana düşerse bende vanda olursam kebaplar benden

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Geleceğim sevgili Utku kardeşim. Eğer birkaç RR ayarlarsam birlikte geliriz, RR Van çıkarması yaparız... İlkbahar gelmek ve gezmek için güzel bir mevsim...
    yol yapalım yol

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selçuk ben tüm kuşamımı yanımda getiririm, uğraşmana gerek yok benim için. Beşiktaş'tan mı alacaksın, bi yanlışlık yapmıyım...
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ehliyet işi haftaya kaldı. Beşiktaş'a gelemeyeceğim ya da en azından gelmem birşey ifade etmeyecek. EMOK'ta saat kaçta olmam gerekiyor? Beşiktaş'ta 08:30'da toplanıyorsunuz ama ders kaçta başlayacak?
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçuk ben tüm kuşamımı yanımda getiririm, uğraşmana gerek yok benim için. Beşiktaş'tan mı alacaksın, bi yanlışlık yapmıyım...
    Beşiktaş'tan sevgili dostum, motor iskelesinin önündeki meydandayız sabah 8:30'dan itibaren...

Alıntı Uzay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ehliyet işi haftaya kaldı. Beşiktaş'a gelemeyeceğim ya da en azından gelmem birşey ifade etmeyecek. EMOK'ta saat kaçta olmam gerekiyor? Beşiktaş'ta 08:30'da toplanıyorsunuz ama ders kaçta başlayacak?
    Sevgili Uzay, bence Beşiktaş'a gel, seni artçı olarak alacak bir ordu insan var... Ama doğrudan gideceğim diyorsan eğitim 10'da başlayacak, 9:45 gibi MAslak Atatürk Sanayi'deki Emok merkezinde olacağız...
    yol yapalım yol

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tamamdır Selçuk ben o saatte oralarda olurum. Pazar görüşmek dileğiyle
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beşiktaş'tan sevgili dostum, motor iskelesinin önündeki meydandayız sabah 8:30'dan itibaren...

Sevgili Uzay, bence Beşiktaş'a gel, seni artçı olarak alacak bir ordu insan var... Ama doğrudan gideceğim diyorsan eğitim 10'da başlayacak, 9:45 gibi MAslak Atatürk Sanayi'deki Emok merkezinde olacağız...

Buradan haber gelirse artçı olarak alabilecek birinden, gelirim Beşiktaş'a tabii. Kaskım var.
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

Sayfa 13 Toplam 19 Sayfadan BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)