Zafer'im,tüm yorumlarında ki içtenliğin ve samimiyetin için çok teşekkür ederim.Sağolasın gerçekten.Bana moral oldun bir kaç gündürForum gerçekten de bizler için çok büyük bir nimet.Burası facebook,instagram gibi sosyal medyalardan çok farklı.Her ne kadar çağımız gereği oralar da kullanılsa dahi bu birlikteliğin ve bilginin içimizde dönmesi,paylaşım kalitesi ve bunun neticesinde ki dostluk asla bu gibi bahsettiğim sosyal medyalarda oluşabilecek bir şey değil.Forum da bilgi sömürmeye devam ettiğim bu sürecin sonunda tüketen den ziyade üreten olabilmeyi hedefliyorum.Bu da elbette ki tecrübe ile olabilecek bir şeydir.Arkadaşların sanırım bir çoğu kış yüzünden tatil modundalar ? Havalar ısınıp Motor sezonu açıldığı zaman burası da hareketlenecektir.Aktif olmamın sebebi ise açığımı,tecrübesizliğimi giderip bilgi edinmek ve sizlerle tanışıp kaynaşabilmektir.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
bence sen bıraz daha sanslısın ben guruptan forumdan bi haberdim sen motorun olmamasına bir cok motorlu üyeden daha aktifsın forumda inş. bir an oncede yollardada motorunla birlikte surmeye başlarsın her zaman yanındayız. Eray abi sevdan dan asla vaz geçme. ilerde keş dememek icin. ben dedim çük ki.