| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
istanbul
0 Rh (+)Tuhaf bir metropolün en anlaşılmaz saflarını tutuyor, hem sövüyor hem vazgeçemiyoruz...
Nedir bu muamma? çözemiyoruz...
Kozmopolit bir girdapın içinde, kozmonot olmuşuz haberimiz yok.İşin en tuhafı da biraz mazoşist olmuşuz.Çünkü bundan mutluluk duyuyoruz.
Elmas evrendeki en sert maddedir,var olan hiçbirşey 1 elması çizemez,bir başka elmas dışında...
yok
istanbul
0 Rh (+)
yok
istanbul
0 Rh (+)
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)İstanbulu beğenmemek gibi bir durum yok, istanbul yaşanacak şehirlerin en başındadır tabi yaşamasını bilene, 3 haneli bir köyde doğup sabah tarla akşam ev yapsaydınız daha mı iyi olardı he![]()
YAMAHA XV 950
İZMİT / KOCAELİ
0 Rh (+)kardeslerım demek kı ıstanbul herseyı ıle ınsanı kendıne baglıyor . ama gene dedıgım gıbı en ıyısı benım yaptıgım . ayda yılda bır kere gelıp dostları gorup hop ızmıte donus .![]()
yol yaptıgınız gunlerde gunes eksık olmasın
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar baya bir ülke gezdim inanın eski haliç kokusunu bile özletiyor bu şehir bırakın bizi yurt dışından gelen misafirlerim bile türkiyeyle istanbulu ayrı tutuyorlar bogaz köprüsünün asya yakasından başlıyor biliyor çogu türkiyeyi bırakım ben bir türkiyeli olarak onlara bile inandıramadım istanbulun türkiyenin bir şehri oldugunu onaların kafasındaki tamamen istanbul ayrı bir ülke işin özü bütün dünya bu şehirden ayrı bir haz duyuyor ve yere göhe sıgdıramıyorlar demekki sorun bizde digilmiş saygılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)