çok faydalı olmuş sahiden bu topic.. teşekkürler selçuk.. lakin keşke daha erken olsa imiş.. almış bulunduk giysileri..
henüz çok çok uzun yol tecrübem olmadı giysilerimle o yüzden puanlayamıyorum pek.. ama yazayım ben de.. fiyatlarını da yazem mi ki karar veremedim.. siz puanlayabilirsiniz..

Kask: Nolan N103 Classic N-com ( güneş vizörlü olsun istedim özellikle.. ayrıca çene açılır olması kısa molalarda özellikle işe yarıyor.. ) buhar yapmayı önleyici vizörü var.. denedim sahiden buhar olmuyor.. :P

Mont: Hein Gericke' den aldım.. yan ürün Bullson.. sheltex ten üretilmiş olması rüzgar ve su geçirmesini önlüyor sahiden.. çok anlamıyorum ama bence korumaları gayet iyi.. allah test ettirmesin.. reflektif hatları çok fazla değil, o yüzden kesinlikle yelek falan giymeyi düşünüyorum üstüne..

Pantolon: hazır elim değmişken pantolon da aradan çıksın dedim.. o da montun takımı.. kesinlikle rüzgarı ve suyu ( yağmurda test ettim takımı ) geçirmiyor..

Bot: yine Hein Gericke den.. Su ve aşınmaya dayanıklı sığır derisinden üretilmiş.. özellikle bileğin her iki tarafında da koruması olmasını sevdim.. yağ ve petrole dayanıklı taban diyor ( allah bastırtmasın.. ) ama sanki fayansta kayıyor gibi.. :P her aldığım yeni ayakkabı gibi canımı yakacağını düşünmüştüm ama kendisini hiç hissettirmiyor..

Yağmurluk takım alacağım bir de Bursa'dan..

geriye eldiven, dizlik, bellik, balaklava kaldı.. onları da fuara erteledim sanırım..

bütün bunları aldım.. aldım da, bişey daha vardı sanki.. şöyle büyük bişi.. ne almayı unuttum ben ya?.. :D