Rızanın bundan önceki tiyatro davetine icap etmiş ve çok eğlenmiştik, başarılı bir oyundu ve buda iyi bir oyun olacaktır bence. Yokmu barnak kaldıran bakim???
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Rızanın bundan önceki tiyatro davetine icap etmiş ve çok eğlenmiştik, başarılı bir oyundu ve buda iyi bir oyun olacaktır bence. Yokmu barnak kaldıran bakim???
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)Rızacım haldunla iş durumumuz bugün belli oldu. o yüzden cevabımız geç oldu.
çok istememize rağmen ikimizde bayram öncesi zorunlu mesaiye bırakıldık ayrı ayrı.
gelemeyeceğimiz için çok üzgünüz :(
giden tüm arkadaşlara keyifli seyirler diliyorum.
büyüklerin oyunlarından daha çok eğleneceksiniz eminim.
ben zira çocuk oyunlarını hep daha zengin bulmuşumdur.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Rızacım malum mazeretim var 22000 kişilik sahnede büyükler için olan bi tiyatro seyretmem lazım o gün ama çocukları tabiki getiricem biletler önceden alınabiliyormu yoksa oyun günü ordanmı alınıyor bilgi verirsen sevinirim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Herkese merhaba,
İlk gönderdiğim yazıdada belirttiğim üzere oyun henüz gişe seyircisine açılmadı. Gişe seyircisine 29/11/08 cumartesi saat 12 de açıyoruz. Bu nedenle herhangi bir ücret söz konusu değil. Tabi bu durumda koltukta belirleyemiyoruz. Tiyatro camiasi , oyun gişe seyircisiyle buluşmadan önce oyun kadrosunun ve tiyatro içinden çalışanların yakınlarına seyircili genel prova yapar ki oyuncu gişe seyircisiyle buluşmadan önce stresini atsın. Yönetmen de yaptığı işin kendi algıladığıyla seyirci tarafından algılandığı arasındaki sorunu çözsün.
Yani oyun seyirci kanadında bir gişe oyunuymuş gibi izlenir, oyuncu ve yönetmen kanadında prova gibi oynanır. Bu demektirki dekor, kostum, müzik,makyaj,efekt herşey hazırdır aslında. İşte tam burası bu akşamki oyunun bam teli oluyor. Arkadaşlar çok arzu ederdimki oyun genel provası yukarıda aktardığım şekilde gerçekleşsin. Lakin Türkiye de herşey yumurta kıça dayanınca çözülmeye çalışıldığından , Belediyemizde kostum ve dekor tasarımcılarına çok geç tarihte onay verdiğinden kostum yetiştirilmiş fakat dekor yetiştirilememiştir. Dekor çok büyük bir süpriz çıkmazsa yarın sabah sahneye getirilecek. Yani Bu akşam makyajı,kostumu ,müziği tam bir oyunu dekorsuz izleme şansına(kimine göre şansızlık) sahip olacaksınız.
Hadi bakalım tüm gece provadaydım. Ben şimdi yatıyorum. Akşama görüşürüz.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Uğur kardeşim ve Volkan kardeşim nezaket gösterip davetime karşılık vermişler.Sağolsunlar. Uğur kardeş adını ettiğin 100 fotoyu ne zaman alıyorum ?![]()
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Canım kardeşim, Cümlenizin emeğine sağlık... yaw şu foto yükleme işini yapamıyorum ben yaaaa... biri bana anlatsın nooolur!
SSUUUUuuu...!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)