| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Selam uzay şirket kosgebde mi?
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yağmur çamur kırmasın cesaretini virajlara dikkat et arkayı kaydırma bana göre binmeyeceğin zemin buzlanmış zemin işte orda dikkat et...
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Fz6 Fazer
İstanbul
0 Rh (+)Bin kardeşim yağmurda da bin karda da bin... Binesinki motor denen aletin trafiktede yeri olması gerektiği bilinsin sadece yazın binersen araç sahipleri seni hiç umursamaz. Yazın bakıyorum e-5'te her on dakikada 20 motor geçiyor kışın bakıyorum 20 dakikda 10 kurye bile geçmiyor. Sonrada başlıyoruz ee bizi neden fark etmiyorlar. 3-4 ay gördüğü hiçbirşeyi farketmezler. Bütün yaz uzay mekiği ilede gezsen seni kışın unuturlar. ama işin diğer tarafında ise tam korumalı bir sürücü olağanüstü dikkatli Farı sürekli açık sinyalleri aksatmıyor arabalın dibine yanaşmıyor millete makas atmıyor işte o halde seni gören herkes kışında motorlular var daha dikkatli olmalıyım diye düşünür inşallah.He bu sırada kendine güvendiğin zaman bin mutluyken bin sinirliysen korku varsa içinde hiç yaklaşma... Eeee birazda ustalık gerekiyor tabii
Ahhh diyorum sadece ahh olsada düşsem..
Hepinizi seviyorum yanlış bir düşüncemde olduysa hepinizden özür diliyorum ama kışında binin istiyorum...
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Teşekkür ederim yeni yorumlar için de.
Bundan sonraki maceram trafiğe kapalı alanda ıslak zeminde full korumayla 20 ile giderken fren yapmak. Sonra 30, 40 .....
Motorla mutlaka trafikte ani fren yapmak zorunda kalacağım :( Önceden hazırlıklı olmak çok şey değiştirebilir. Motorumun ne kadar frende önü yanıma geliyor, ne kadar firende gidon ağzıma giriyor öğrenmem lazım :D
Bunu yaparken kameraya çekicez :D
Uzay macerası.
Hız : 40 km/h
Zemin : Kaygan
Başka önerisi olan var mı denemem için?
Kuru zeminde viraj, ani fren vb denedim.
Saygılar, sevgiler, teşekkürler çömezinizden size ;)
Artık yok ;(
İstanbul
B Rh (+)Orkun kardeşim güzel anlatmışsın da sanırım sen Uzay'ı anlamamışsın.
Kardeşimiz motoru yeni aldı, henüz acemi sayılır ehliyeti de yeni aldı biz o nedenle ısrarla ve hala ısrarla söylüyoruz şu safhada motorunla trafiğe çıkma diyoruz...
Yoksa belirli bir tecrübeye sahip kendine güvenen herkez istediği havada dilediği gibi motorunu kullansın tabiki... Ben şahsım adına araçların ne düşündüğünü umursayarak motora binmem, kendi güvenliğimi önce ben düşünmeliyim o nedenle ben mecbur kalmadıkca kesinlikle yağmurlu ve kötü havalarda motor kullanmam çünkü hem kendi görüşüm iyi olmuyor hemde diğer araçların. Ayrıca motorun yol tutuşu da zayıfladığı için kendimi ve başkalarını riske atmaya hiç gerek görmüyorum... Siz siz olun kötü havalarda zorunlu olmadıkca motor kullanmayın...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)