Merhabalar.
Zamanınız yoksa baştan söyleleyim; çok da okumaya değecek bir yazı değil. Arşivlerde dursun diye yazıyorum :mrgreen:
Bu şekilde giriş yapıldığında herkes sonuna kadar okuyor. İnsan psikolojisi işte : P
Bugün ilk kez motosikletle trafiğe çıktım. Akşam işten dönerken...
Güzergah : İstinye Park - Maslak - 4. Levent - Levent - Zincirlikuyu - Mecidiyeköy
Altım ıslak ama keyfim yerinde idi. Su geçirmeyen bir pantolon giymek lazımmış. Yolda yağmur damlalarının kapladığı kaskın ön camını kaldırmak zorunda kaldım. Çünkü hiçbirşey göremiyordum. Kaskın arka camı olsa onu da kaldırırdımYoldaki diğer motosikletlilerin de kasklarının ön camını kaldırdım : P
10 dakika sonra farkettim ki boğazım tamamen egzostlardan çıkan duman ile dolmuş. Ağzımdaki sakız midemi bulandırdı ama tüküremedim, çünkü kaskın önündeki açıklık dudağımın biraz üstünde kalıyordu. Alt dudağımı öne çıkarıp açıyı ayarlarken öndeki aracın stop lambalarının yandığını farkettimHayat kurtarıcı bakış ile arabaya bir klark çektim ve limonu sıkarak tüm adamları öne bindirdim ( Eğitime gelmeyenler için büyük kayıp bu cümleyi anlamamak : P ) ve durdum
Sonra bu bakışın burada gereksiz olduğunu düşündüm. Alt dudağımı tekrar öne çıkardığımda öndeki aracın stop lambalarının tekrar yanmadığını farkettim :? Demek ki tesadüfmüş
Hayattaydım
Demek ki bu hatalar beni bitiremezdi. Daha büyük hatalar yapmam lazımdı yüzdeye erişebilmek için.
Sakızı elimle almayı denedim ama eldivene yapışır, eldiven gaza yapışır ve ben öndeki arabaya yapışır ım diye vazgeçtim.
4. Levent'e kadar 4 kez stop ettim. Mola verip sakızı çıkardım, sigara yaktım ve meditasyon gibi bişey yaptım ama aslında ağlamak gibi bişeydiMetro istasyonu yakın, akbilim doluydu. Kaanka'yı ve Honey'i arayıp benim motoru buradan alıp, bana 1000 ytl verip geri kalanı ile de haftalarca mangalbaşı partileri yapmalarını rica edecektim
Carvalho ve Honey'in yazdıkları geldi aklıma, yapmaaaaaaa, dikkatli olllllll.
Sonra EftelioiauMotor zaten senin, sabret
Kendimi topladım, gaza bastım ve bu sefer gerçekten aralardan kaçabiliyordum. ( ayakları yere sürte sürte tabii ) Soldaki aracının birinin aynasına değer miyim acaba diye o aynaya bakakalmışım, elimde olmadan aynaya doğru gitmeye devam ettim gerçekten deSonra başka yere baktım ve sağdaki aracın aynasına sürttüm
Not : Sağdakinin aynasına bakmadım ama harbiden. Ama en azından soldakinin aynasına da sürtmedimEğitim işe yaradı.
Motor kullanırken acaba insanlar bana bakar mı; "Vayyyy beee harley gibi motor, ne karizma beeeee" der mi diye düşünürdüm eskiden. Bugün ise; motor kullanırken insanlar bana bakmasın, şu hıyara bak demesin diye dua eder gibiydim.
Şu anda Zincirlikuyu'da bi internet cafeden yazıyorum bunları :P Helpppppppp
Böyle işte.
Teşekkürler

Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)
Yoldaki diğer motosikletlilerin de kasklarının ön camını kaldırdım : P
Hayat kurtarıcı bakış ile arabaya bir klark çektim ve limonu sıkarak tüm adamları öne bindirdim ( Eğitime gelmeyenler için büyük kayıp bu cümleyi anlamamak : P ) ve durdum
Demek ki bu hatalar beni bitiremezdi. Daha büyük hatalar yapmam lazımdı yüzdeye erişebilmek için.
Metro istasyonu yakın, akbilim doluydu. Kaanka'yı ve Honey'i arayıp benim motoru buradan alıp, bana 1000 ytl verip geri kalanı ile de haftalarca mangalbaşı partileri yapmalarını rica edecektim