Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ılahı uzay...
    alem adamsın vesselam...
    cok keyıf alarak okudum bu yazını ...
    bı ara mıdeme gıren kramp sayesınde kendıme gelebıldım...
    senı tebrık ederım...en kotu gunun boyle olsun...
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

HONEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulent Bal
    Turşucu
     VARADERO
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Uzaycım,

Esprili anlatımın beni gerçekten güldürdü ama sanırım bu işi ciddiye almıyorsun hocanın dediklerini dinlemedin sanırım ders almadan direk sınava giriyorsun allah korusun çok riskli işler yapıyorsun

yağmurlu havada risk 4 katına çıkıyor yağmurlu ve trafik olan bir durumda 8 katı riske giriyorsun sen tüm kontrol sende olduğunu düşünsen bile yağmurda camları buğulanmış bir aracın seni görmediğinden sana çarpmaması için kumar oynuyorsun başıma geldi ordan biliyorum mecbur kalmadıkca yağmurlu havada motorla trafiğe çıkmıyorum

Gel biraz daha sabret makinanı kullanma kuru havada biraz daha pişmeyi bekle

Bizleri üzme, Üzülmeyelim

Üzerim

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Teşekkür ederim hepinize.

Bülent abi! Sen böyle gerçekleri yazarsan ben o motoru yarın şirkete nasıl götürürüm

Tamam, sözünüzü dinleyeceğim. Zaten kar da geliyor. Motoru şirkete götürüp, kapalı otoparka çekip havaların iyice güzel olmasını bekleyeceğim ;)

"beklicem" yazmak çok kolay yaaaa bekleyeceğim yazarken sanki o kelime hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Bitmicekmiş. Btmckmş. Bş
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Uzay kardeşim, ben de RR'yi ilk kullandığım gün başka bir sitede yazdığım yazıyı paylaşayım. Bunu tekrar okuyunca senin heyecanını daha iyi anladım

Kilometreler yaptıkça motosikletsiz geçen günlerine hayıflanacaksın

Selçuk

-------------------------

RR ile 1. gün

Üzerini sarıp sarmalayıp örttüğüm ve iki gün boyunca evimden kuşbakışı seyrettiğim Raptor’umla kavuşma ve sürüş konusundaki ürkekliğimle yüzleşme zamanının geldiğine artık inanmıştım. Cumartesi günü, Pendik’teki sınav salonunda platin’in distribütör parçası olduğuna inanmadığım için A2 sınavından 100 alamayacak olmaktan doğan can sıkıntısını,
    Pendik-Küçükyalı sahil yolunda 4 tekerlekliyle püfür püfür evime dönerken bunu neden 2 tekerlekliyle yapmayayım ki cesareti ve heyecanıyla birden coşkuya çeviriverdim.

Raptor’umun örtüsünü bir baba şefkatiyle açtım, artık yollara düşme vakti gelmişti (yol, bkz 1,5 km gidiş, 1,5 km dönüş istikametinden oluşan yapım aşamasındaki trafiğe kapalı asfaltı yeni dökülmüş yol). Motorumu çalıştırdım, ilk hareket.. İnsanlık için küçük benim içinse büyük mesafeleri metre metre aşıyorum ve evet evet Raptor’um tüm heybetiyle yollarda artık (yolu tanımlamıştım)... Vitesler arası geçişler, yokuşta dur kalkmalar, sağa sola kaçış, yatarak dönüşler, aynaları kontrol ederek şerit değiştirmeler, göz kararı belirlenen noktalarda ani duruşlar, neler yapıldı neler (valla öyle tuhaf tuhaf bakmayın, yüzme bilmeyen biri için ayağının basmadığı yere atlamak nasılsa benim için de durum böyle, önemli iş yani benim için, size yürümek gibi gelse de

Belirtilen güzergahta yaklaşık 15 tur hiç sıkılmadan atıldıktan sonra E-5 yan yola, oradan da E-5’e çıkayım mı gibi bir düşünce aklımdan geçtiyse de motorcunun kutsal kitabı, ehliyet almadan ve kendini rahat hissetmeden asla trafiğe çıkma telkini vermişti bana ve buna tüm sadakatimle uydum.

RR’mi evimin yanına park ettim ve üzerini bu sefer kapatmadım. Milletin de gözü gönlü açılsın değil mi ...

Eylemlerim devam edecek....
    <!-- / message -->
    yol yapalım yol

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)