Hepimizin çaresizlikle izlediği, izlerken ürperdiği gibi Amerika’nın Ortadoğu bekçisi İsrail, savunmasız Filistin’i kadın-yaşlı-çocuk-sivil demeden acımasızca vurmaya devam ediyor. Hem de sivil bölgeleri, hem de tüm dünyada kullanımı yasaklanmış misket bombalarıyla, hem de tüm dünyanın gözü önünde… Kara harekatının da eli kulağında, tanklar eli taşlı mazlum Filistin halkının karşısında işgal emrini bekliyor.
Nerede terörist başının sağlığını an be an takip eden sözde insan hakları savunucuları? Peki nerede müslüman ülkeler? Kendini ulusların sözde barışına adamış Birleşmiş Milletler nerede? Terörizme karşı savaş açtığını söyleyen Amerika, tarihin en büyük terörü alenen işlenirken nerede???
O kadar trajik ki, tüm dünyaya sözde demokrasi getireceğim diye ülke işgal eden işgalci Barış Gücü’nden herhangi bir müdahale beklemek ne kadar acı… Amerika değil midir zaten İsrail’î Ortadoğu’da besleyen, büyüten… O yüzden İsrail’e Amerika’nın çoban köpeği demiyorlar mı??? İsrail bir gecekondu’dur, bu böyle biline…
Yağan bombalar altında yaralı yavrusunu elektriği, ilacı bile olmayan hastanelere yetiştirmeye çalışan analar, minicik bedenleri yağan bombalarla paramparça olan yavrular, özyurtlarında vahşice zorbalığa maruz kalan, tankı taşla savuşturmaya çalışan Filistin halkı; siz orada bu zulmü çekerken ben karnım tok olduğu için, gece yatağımda rahat uyuduğum için, size hiçbir şekilde yardım edemediğim için ve bu zulme sessiz kalan Birleşmiş Milletler’in bir üyesi olduğum için UTANIYORUM!!! Hakkınızı helal edin bile diyemeyeceğim, çünkü buna hakkım yok!!!
Yüce Allah mazlumların yanındadır ve zalimler er geç layığını bulacaktır. Bu dünyada bu zalimlerin cezasını kesemiyorsak buna inanmak ve bunun için dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)