arkadaşlar ilk motoruma almaya karar verdim.ehliyet kursuna yazıldım. şimdide motor RIYORUM FAKAT İLK OLACAĞINDAN UCUZ BİR ŞEYLERV ARIYORUM VE JİNLUNDA KARAR VERDİM JİNLUN MOTORU OLUPTA SATMAYA KARAR VERENLER ARASIN 0505 595 75 67 KADİR
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
jinlun - 250
istanbul
A Rh (+)arkadaşlar ilk motoruma almaya karar verdim.ehliyet kursuna yazıldım. şimdide motor RIYORUM FAKAT İLK OLACAĞINDAN UCUZ BİR ŞEYLERV ARIYORUM VE JİNLUNDA KARAR VERDİM JİNLUN MOTORU OLUPTA SATMAYA KARAR VERENLER ARASIN 0505 595 75 67 KADİR
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşım napıcan jinlunu alacan alinde kalacak almak istediğin zaman ucuzu yok satarken mındar ediyolar almışken biraz fazla ver al bi regal en azından bi iki sene binersin Jinlun alırsan 3 ay sonra başlarsın hata yaptık demeye tabi genede seçim senin
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)bende kubilay abiye katılıyorum ya abi ne işin var junlinle al bir regal bak sitemizde güzel bir regalde var satılık mujo yeni motor aldığı için satıyor motoru sana bir güzellikte yapar kaçırma o motoru (bak toplantılara almayız seni haaa regalcilerin içinde ol junlin al olmaz ya büyük cc al ya regal.
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)jinlun a ne kadar vereceksin ki??
bütceni söle bulunur ona yakın bi regal sana. jinlun dert resmen başka bişey değil
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)jinlunun en baba 2 ci eli 1500 tl. bırakın alsın ya ilk motoruymuş yatırsın kırsın döksün parçalasın öğrensin atsın.. sonra iyice pişsin regali aldığı zamanda paşa paşa binsin... hem biliyorsunuzki regallerin bütün parçaları sayemizde iyice pahalı.....
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
jinlun - 250
istanbul
A Rh (+)arkadaşlar merhaba, görüşleriniz için teşekkür ederim bu günden itibaren artık bir motorum var.kısmet jinlun muş ileride inş. 600lük veya 800lük motorlara.
teşekkürederim
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hayırlı olsun kazasız sürüşler
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Allah hayırlı uğurlu etsin, kaza bela vermesin...
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)