Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hasan
    SAP ABAP Danışmanı - Freelancer
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kullanmam gerekenler tahminen aşağıdaki sayfada olan pwrled ler gibi olmalı , ama bunları burada kaça buluruz. Bi bakıcam. Moonchild arkadaşım buradaki ledleri bulabilirmiyiz ve bulursak ne civarı çıkar bir sorabilirsen cok memnun olurum .Bunların Tekli olanlarıda olur. 1 wattlıklardan.
    Kayar2 abicim dediğin gibi tahmin ediyorum bende , ama onların kulandıkları muhtemelen küçük ledlerdir sadece görüntü amaçlı onlar. 1,5 voltluk büyük ledler daha cok aydınlatır. Birde onların kenarlarını zımparalayıp far tasına oturtulursa odaklamakta mümkün olabilir.
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5834
    34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı siyahus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanmam gerekenler tahminen aşağıdaki sayfada olan pwrled ler gibi olmalı , ama bunları burada kaça buluruz. Bi bakıcam. Moonchild arkadaşım buradaki ledleri bulabilirmiyiz ve bulursak ne civarı çıkar bir sorabilirsen cok memnun olurum .Bunların Tekli olanlarıda olur. 1 wattlıklardan.
    Kayar2 abicim dediğin gibi tahmin ediyorum bende , ama onların kulandıkları muhtemelen küçük ledlerdir sadece görüntü amaçlı onlar. 1,5 voltluk büyük ledler daha cok aydınlatır. Birde onların kenarlarını zımparalayıp far tasına oturtulursa odaklamakta mümkün olabilir.
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5834

Abi bizim aydınlatma projeleri için beraber malzeme tedarik ettiğimiz LED satıcısı bir iki firmadan fiyat aldım. 2 tip power LED var, fiyatları şöyle:

700mA 3,5V 3$ civarında
    350mA 3,5V 1,5$ civarında

Senin kullanmayı düşündüğün powerled'ler anlayacağın üzere ikinci sıradakiler. Yaklaşık 1W'lık güçleri vardır her birinin ve seri bağlayarak kullanabilirsin. Bunların lensleri de var odaklamak ve parlaklığı artırmak üzere ama senin LED'leri bağlayacağın yapıya uygun lens bulabilir miyiz, teker teker her ledi lenslemek ne kadar uygun bir odaklama sağlar bilemiyorum...

Bir de hani ukalalık olarak algılamazsan küçük bir öneride bulunmak da isterim. power led uygulaması sabit akım gerektirir. Yani power led bir sabit akım kaynağıyla sürülür. örneğin ikinci sıradaki LED'leri kullanacaksan 350mA'lik bir sabit akım kaynağına ihtiyaç duyarsın. Aksi halde LED'in ömrünü kısaltabilir ve hatta yakabilirsin. Konuyla ilgili olduğuna göre zaten biliyosundur da hatırlatmak istedim.
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ledli sisi farında bi gelişme varmı

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)