250e sanırım hava soğutmalı olanı - ki Türkiyeye gelememişti.
250e9 su soğutmalı standart makine - ki 2 yıl 25000 km kullandım dı, kronik sorunları giderilince şehir içi ve dışı çok keyifli bi makinedir.
250e9b- class diye bilinen uzun maşalı T gidonlu versiyon, tarafikte biraz zorlasada daha havalı bi modelidir, uzun yolda keyif verir...
diğer topikte okudum yazdıklarını:
1- sıfır alma fena zarar edersin, yazık
2- sıfır alma, kronik problemler olarak bilinen (radyatör- müşir - zincir - orjinal lastik - artçı sele - ki bi çok arkadaş modifiye ettirmiştir - vb) sorunları giderilmiş temiz bi ikinci el al...
3- sıfır alma çünkü zaten bir sene sonra 17 mi 19 mu olduğu hala muallakta olan 250'lik makine sana yetmemeye başlayacak, satmak isteyeceksin - ki sıfıra o parayı verene kadar 10 yaşında 2.el bi japon al daha iyi bi iş yapmış olursun.
4- hali hazırda 50000 km yi devirmiş makineler var, bakımlarını düzenli olarak yaptırdıkça gönül rahatlığıyla binersin, evladiyelik bi makinedir - tek sorunu 250cc ve düşük beygir olması.
5- kadranda 140 yazar ve dahi 140 yapar - test ettim yapıyo, en azından benim makine yapıyodu...
6- piyasada ki diğer makinelerle kıyas götürmez derecede kaliteli bi malzeme ve işçiliği vardır - 2.5 senede bırak pas tutmayı, çillenme bile olmadı şasede...
7- dikilitaşta Ali demirtaşa'a git, illaki elinde temiz bi ikinci el vardır, onun servisinde servis görmüş makineden de özellikle korkma...
Mevlam gönlüne göre versin...

Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)