| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)daha cok resim var ama saat baya geç oldu hem yorgunum hemde uykusuz yarında iş var geri kalanıda yarın eklerim bizden ayrılmayın canlarım benim daha kartepede ve sapanca gölünde çekilen resimler var onlarda yarın.
Arkadaşlar bugünki gezimiz harika oldu uzun zamandır en keyif aldıgım gezi gelen herkesin yüreğine sağlık bayada yol yaptık masallah
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)alperim ksusura bakma cuma günü telefonla konuşurken sana iş arası ayak üstü söz vermiştim ama pazar günü yapılan cumhuriyet mitingine gitmeyi planladığımı unutmuştum. Pazar günü çağlayanda mitinge katıldığımdan aranızda olamadım. Resimlere bakıyorumda harika bir gezi olmuş. Birdahaki sefere inşallah. Herkezden özür dilerim. İnanın sizler içinde cumhuriyete sahip çıkılması adına çağlayanda bayrak salladım.
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Valla böyle güzel bir gün için kesinlikle paha biçilemez, o kadar keyif aldımki yapmış olduğum 400 km yol ömrüme 400 gün olarak yazılmıştır heralde, guruptakiler tam kafa dengi insanlardı ve yan yattı çamura battı olmadı hiç, gezideki bütün arkadaşlara ve özellikle malkoçoğlu şey pardon :P aslanburçlunun oğlu Jr. Kumandan tolgaya yol boyunca artçım olup büyük sabır ihsan eylediği için teşekkür ediyorum, adminimde bile olmayan şu resmi ekleyip keyif yapayım biraz hadi kalın sağlıcakla ;)
![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)güzel
bi
gezi
:(
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)benim pazar günü için planım bir site güncelleme birde siteye başlamaktı..daha önceden planlamıştım çünkü..
hadi dedim bunları cumartesi gecesine sıkıştırayım eğer bitiremezsem en azından buluşma yerine gelip kartaldan ayrılmaktı..bitirirsemde gelecektim zaten..alperlede konuşmuştuk telden.. saat 5 gibi bitti işlerim.biraz kestireyim dedim ama :P uyanamama gibi berbat bir mazaretim var.. :P
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Baştan sona neffizzz bir geziydi...
Geziye ortak olan bütün can dostlara teşekkürlerimi sunarım...
Maşukiye'de yemyeşil doğayla içiçe yemek faslı,
Yemek sonrası çocukluğa dönüş, etraftaki çocukların şaşkın bakışları arasında yakartop,
250 cc'lik canavarlarımızın Kartepe'de zirve yapması
Kartepe dönüşü Sapanca'da göl kenarında kahvelerimizi yudumlayış
veeeeee
1 saat sevgili adminimizin kayıp kontak anahtarını aramamız ve kontak anahtarı olmaksızın motoru çalıştırma çabaları
Neyse ki anahtar çantada çıktı...
Harika gezi için teşekkürler, tekrarını en kısa zamanda yapalım... Yaşar abimizin ağzından Tekirdağ lafı çıkmıştı. Bu gezi planını ondan bekliyoruz...
yol yapalım yol
DD250E-9B
İstanbul
0 Rh (+)Devletlu adminim aidikurt bence bu topikleri hiç kilitleme çünkü bu resimleri görüpte orda olmamış olmak yeterince büyük bir ceza![]()
. Yok ehliyet meselesi olmasa hayatta kaçırmam ki bundan sora arabayla bile olsa peşinizde olacağım.
Adnan EMİROSMANOĞLU
Beylerbeyi / İstanbul
0 RH +
34 FP 107
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)çok eğlendiğiniz belli oluyor. inşallah diğer toplantılarda bende olacağım. bu arada kuzenim sinan (skus) da sizlerle tanışma imkanı bulmuş. çok sevindim .
foam party
:mrgreen:
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)güzel bigün geçirmişsiniz
harika görüntüler çekmişsiniz
inş. başka gezide telafi ederiz bu c.tesi motorumu vericem Altan motora bakalım ne zaman alırız artık
o zamana kadar motorsuzum
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)