Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sonuç: Beğendinizmi?

Katılımcı sayısı
112. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

77 68.75%
  • Hayır

13 11.61%
  • Eh işte?

22 19.64%
Toplam 114 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

CC
    serbest
     dragstar
     ist
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar konuyla ilgili olarak görüşlerinizi almak istedigim bir durum var...

diyelimki maximum 7.000-8.000 civarında bir bütçeniz var ve mümkün olduğunca gösterişli ve sorunsuz bir cruiser almak istiyorsunuz...

bu durumda 2.el 1997-1998 model 10 yaşlarında Dragstar 650 gibi bir motormu tercih edersiniz yoksa ''0'' km 2009 model bir Regal Raptor Spyder mı ???

Regal Raptor Spyder fuarda yakından inceledim ve görsel anlamda Dragstar 650 ile boy ölçüşebilecek kadar gösterişli duruyodu...Ancak daha önce hiç Regal Raptor kullanmadığım için ne derece sorunlu bir marka bilemiyorum...

Benim görüşüm 10 yaşındaki bir Dragstar en iyi ihtimalle ''0'' km bir Regal kadar sorun çıkarır diye düşünüyorum...bu durumda siz hangisini tercih ederdiniz ???

bu arada 1997-98-99 model Dragstarlar 7.500-8.000 TL civarında...yani Regal Raptor Spyder ''0'' km fiyatından daha pahalı....

bazı arkadaşlar bu iki motoru kıyaslamanın yanlış oldugunu düşünüyolar kısmen bende aynı düşüncedeyim...fakat birini seçicek olsaydınız bu durumda ne yapardınız ???
    Konu BlackRider tarafından (25.March.2009 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)