Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sonuç: Beğendinizmi?

Katılımcı sayısı
112. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

77 68.75%
  • Hayır

13 11.61%
  • Eh işte?

22 19.64%
Sayfa 11 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 9101112 SonuncuSonuncu
Toplam 114 adet sonuctan sayfa basi 101 ile 110 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Eileithyia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berna Karaca
    Mimar
     REGAL RAPTOR 250-E 9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben yakından inceleme fırsatı bulamadım ama konseptine en uygun haline getirmiş olduklarını düşünüyorum ve fiyatına göre hele, beğendim motoru. Carvalho nun yorumuna katılıyorum kıyas yapmaya hiç gerek yok ki 250cc ile 350cc motor arasındaki fark bildiğim kadarıyla çokta göze görünür bi değer değil. Tabiki de 250likten inip 350lik almak komik olur, bu eşşeği değiştirmek gibi bişey olur, eşşekten inip ata binmek olmaz. Tarz ve hacim bakımından yeni başlayacaklar için çok uygun bi motor bence. Ve her zaman derim; chopper havasını piyasada fiyatına göre en çok veren motor Regal Raptor olduğunu düşünüyorum, Gelişmeye devam RR
    Find yourself

ateş hırsızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gokhan yikilkan
    oyuncu
     125 zn
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıltım.öncelikle bir 125 zn kullanıcısı olarak herkese merhaba diyorum.sizce 125 cc bir scooter dan sonra bu motoru almak sizzce mantıklımıdır? bu fiyata başka birşey almalmıyım? ben motoru fuarda inceledim ve beğendim ancak bu markanın binicisi sizler çok daha iyi biliyorsunuz.yolda giderkn şuyu mu bozuldu buyumu düştü dedirtirmi yoksa bak keyfine tipi gibi makineside iyidir dermisiniz? bana bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.saygılar..

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    [quote=ateş hırsızı;80704]sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıltım.öncelikle bir 125 zn kullanıcısı olarak herkese merhaba diyorum.sizce 125 cc bir scooter dan sonra bu motoru almak sizzce mantıklımıdır?quote]

bence mantıklıdır.. ayrıca bir önceki sayfada benim tayfunun ve carvalho nun yorumlarıda sana yardımcı olabilir..
    Konu gençer tarafından (25.March.2009 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Eileithyia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berna Karaca
    Mimar
     REGAL RAPTOR 250-E 9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ateş hırsızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıltım.öncelikle bir 125 zn kullanıcısı olarak herkese merhaba diyorum.sizce 125 cc bir scooter dan sonra bu motoru almak sizzce mantıklımıdır? bu fiyata başka birşey almalmıyım? ben motoru fuarda inceledim ve beğendim ancak bu markanın binicisi sizler çok daha iyi biliyorsunuz.yolda giderkn şuyu mu bozuldu buyumu düştü dedirtirmi yoksa bak keyfine tipi gibi makineside iyidir dermisiniz? bana bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.saygılar..
    Öncelikle hoşgeldin :| 125cc den sonra mantıklı derim bunu almak, tarzına da uyuyosa. km bakımlarını aksatmadan ve motor yağını zamanından biraz önce değiştirirsen problem yaşatacağını sanmıyorum.
    Find yourself

CC
    serbest
     dragstar
     ist
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar konuyla ilgili olarak görüşlerinizi almak istedigim bir durum var...

diyelimki maximum 7.000-8.000 civarında bir bütçeniz var ve mümkün olduğunca gösterişli ve sorunsuz bir cruiser almak istiyorsunuz...

bu durumda 2.el 1997-1998 model 10 yaşlarında Dragstar 650 gibi bir motormu tercih edersiniz yoksa ''0'' km 2009 model bir Regal Raptor Spyder mı ???

Regal Raptor Spyder fuarda yakından inceledim ve görsel anlamda Dragstar 650 ile boy ölçüşebilecek kadar gösterişli duruyodu...Ancak daha önce hiç Regal Raptor kullanmadığım için ne derece sorunlu bir marka bilemiyorum...

Benim görüşüm 10 yaşındaki bir Dragstar en iyi ihtimalle ''0'' km bir Regal kadar sorun çıkarır diye düşünüyorum...bu durumda siz hangisini tercih ederdiniz ???

bu arada 1997-98-99 model Dragstarlar 7.500-8.000 TL civarında...yani Regal Raptor Spyder ''0'' km fiyatından daha pahalı....

bazı arkadaşlar bu iki motoru kıyaslamanın yanlış oldugunu düşünüyolar kısmen bende aynı düşüncedeyim...fakat birini seçicek olsaydınız bu durumda ne yapardınız ???
    Konu BlackRider tarafından (25.March.2009 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir.

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Benim amacım ilerde bir japona binmek. Sıfır veya az kullanılmış / yıllanmış.
    O parayı biriktirene kadar motorsuz kalmamak için, satarken beni az korkutacak birşey almak isterim. 10 yaşında bir japon da beni korkutur, sıfır bir çin de. Bence sen ikinci el bir 250 cc RR al derim.

Ama illa ki o iki seçenekten birini uygulayacaksan , acemiysen RR, usta isen YMH

Ama zaten usta olsaydın sormazdın :P şaka şaka
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

CC
    serbest
     dragstar
     ist
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Uzay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim amacım ilerde bir japona binmek. Sıfır veya az kullanılmış / yıllanmış.
    O parayı biriktirene kadar motorsuz kalmamak için, satarken beni az korkutacak birşey almak isterim. 10 yaşında bir japon da beni korkutur, sıfır bir çin de. Bence sen ikinci el bir 250 cc RR al derim.

Ama illa ki o iki seçenekten birini uygulayacaksan , acemiysen RR, usta isen YMH

Ama zaten usta olsaydın sormazdın :P şaka şaka
    dostum öncelikle yorumun için teşekkür ederim...

yanlış anlaşılmasın ben hangi motorun iyi oldugunu tartışmaya açmış değilim...

Bu iki motor arasında Yamaha Dragstar tabiki tartışmasız benimde tercihim olurdu...demek istedigim 10 yıllık bir dragstar yavaş yavaş sorun çıkarmaya başlar diye düşünüyorum çünki motora ne kadar temizde baksan demir yorgunluğu ve motor ömrü diye birşey var...bu konuda şüphesiz benden daha bilgili olan sizlerin yorumlarını almak ve çokda bilgi sahibi olmadığım bu konuda bişeyler öğrenmek isterim...

sen 7.000-8.000 TL bütçeyle dragstarı tercih ederdin ve muhtemelen diğer seçeneği seçen kullanıcıyla tamirhanede kanka olurdun:P....ama sen orda namıdeğer Dragstar kullanıcısı olarak bulunurdun:P...

şaka bi yana söylediklerin çok mantıklı ancak temiz bir dragstarla , 0 km bir spyder arasında nerdeyse iki kat fiyat farkı var...beni düşündürende bu zaten...

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar Bende Inceledim Kalite Açisindan Görüntü Ye 10 Puan Versek Bizim Regallerde 8 Puan Alir Kullanim Rahatligi Dersek 250 Lik 10 Puan Alir Ancak Motor Mekanik Olarak Sanirim Piston çapi Genişletilmiş Sanzuman Ayni Kalmiş Buda Demektirki Zaten Motorun Gücüne Göre Zayif Kalan Sanzuman 350 Likte De Aynisi Kullanildiysa Görünüş öyle Daha çok Sikinti Olacak Gibi Fiat Olarakda 250 Lik Kelepir Tabiki 2006 Model Olmasindan Kaynaklaniyor 2009 Model Olsa 5500 Den Aşagi Verilmez Tavsiyem şu Alamak Isteyen Arkadaşlar 250 Lik Kelepir Fiattan Alsin 2 Ci Elleri Bu Fiata Veriyoruz Hazir Uygun Fiat Alin Gecen Sanzimani Toplamaya Nerdeyse 1000 Tl Harcadim Sifiri Bu Fiat Oldugunu Bilsem Alirdim Eskiyide Yedek Parça Olarak Kullanirdim

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    arkadaslar fuarda resmını ceken olmadımı ya bu aletın merak ettım valla
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Airbrush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğit koç
    öğrenci
     YOK
     istanbul-ümraniye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hakkaten hiç fotograf yok yahu

Sayfa 11 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 9101112 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)