Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

gitarist murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat güvendiksoy
    SANATÇI
     REGAL RAPTOR DD 9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim. dua etmek ve aşağıda yazacağım yöntemi ki kesin sonuç verir. yapabileceğim birşey yok :(
    sağlam bir dostuna moto ederi kadar boç senedi yapıyorsun. Dostunda seni mahkeye icra takibe veriyor. Motora haciz koyduruyor. 10 güne motor haciz garajında olur. ha oradan araç çıkartmak pahallı,onuda mehmet versin artık.
    sevgilerimle
    bunun için motorun yerini bilmek lazım ...bilmiyoruz ve bulamıyorum... allah korusun benim yeni motora gelir o haciz bende bu şans varken....
    34 uae 93(a rh+)
    yer: ist-kartal(eskişehirli)

honda transalp

gitarist murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat güvendiksoy
    SANATÇI
     REGAL RAPTOR DD 9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu arada söylemeden edemeyeceğim tüm motor gönüllüsü arakadaşlarımdan özür dileyerek...
    ben mehmet efendiden regal alırken motorumu takasa bıraktım parasını yeni motoruma saydık ...çok sevindim...daha yeni çocuğu olmuştu neredeyse bu sitedeki tüm arkadaşlar evine ziyarete gitti yada ben dahil birşeyler yazdı... babası kaza geçirdi kendi kaza geçirdi en önce ben koştum bu adama ...
    ve 1 yıl önce satmasına rağmen motoru bana birde vekalet göndertti 2 ay önce sadece yalancı ve sahtekar...
    sizden birşeyler yazmanızı beklerdim açıkçası ... 400 kişi okumuş ve 5-6 yorum ...
    bizler belkide son paramızla motor zevkini yaşamak isteyen insanlarız... ve bu zevkimiz satıcı kisvesi altında ortalıkta adam diye gezen birileri için burnumuzdan gelmemeli... hepinizin başına gelebilir...
    1 ay önce yep yeni bir motor aldım canavar gibi ama bu karmaşada onu sizinle paylaşacak enerjimi kaybettim... hepinize gönül dolusu sevgilerimle...
    34 uae 93(a rh+)
    yer: ist-kartal(eskişehirli)

honda transalp

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)