SELAM ARKADAŞLAR...
bu yazıyı okumaya başlayan kıymetli motorcu arkadaşlarım ve özellikle mehmeti tanıyanlar bana başta sitem edebilirler.. ama bence tamamını okumadan karar vermeyin... başka bir arkadaşında canı yanmasın ....
2008 martta yapılan fuarda tanışmıştım mehmetle(motojunior) dan ...125lik bir motor verip regalimi aldım..sonuçta takas yaptık..
satacağı kişinin üzerine satışı veririz.. dedi ve motoru mağazada bırakıp çıktım..
bu geçen 1 senelik zaman içerisindede internet sitelerinden satılık ilanımı güncelleyip durdum..(mehmetteki 125lik motor biran önce satılsın satışını verebileyim diye..)
2 ay önce vekalet istedi gönderdim.. beklemeye başladım... ve sonradan öğrendimki benim motor satılalı 10 aydan fazla olmuş... mehmet parasını almış ruhsatı eliyle vermiş ve iş bitmiş bizide bir kenara atmış satışı vermeden ... beni oyalamak adınada hikayeden vekalet istemiş...çünki kimin aldığı motorun akibeti belli değil... vergi dairesinin sitesine bir baktımki vergi borçları 200 tl olmuş hiçbirini ödememişler kaldıki kaza yapsa mahvoldum demektir... anlıyacağınız arkadaşlar motorumu alan adamlar kayıp...
MEHMET (MOTOJUNIOR-ÖZDİKMENLİ)... telefonlara bile çıkmıyor... bir kere açtı ondada ben bişey yapamam çalıntı ver diyor ... böyle bir esnaflık ve iş yürütmek nasılsa artık....
öğrendimki takasla yada mağazasına bırakılan birsürü motorda aynı hadise olmuş ve herkes peşinde arkadaşın... 40 yaşımdayım 10 tane arabam 3 tane motorum oldu hiç hata yapmamıştım... motojunior mehmet bana bunu yaşattı ve bununla ilgili muhattabım bile yok ne yapacağımı bile bilmiyorum... bilen varsa lütfen benide bilgilendirsin.... çok tatsız günler geçiriyorum anlayacağınız...
hepinize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim .... sevgi ve saygılarımla..

REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)
34 uae 93(a rh+)