Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

cenkerdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Talking motor sürüşü yardım

merhaba konuyu nereye açacağımı bulamadım buraya açtım yanlış yerse kusura bakmayın,
    bana motor kullanımını viraja giriş çıkış (mototru yatırma kaldırma) ve vites devirlerini öğretecek birisi varmıdır acaba? istanbul anadolu yakası beykoz çavuşbaşındayım kendi motorunuzu koyabileceğiniz kapalı bahçem var ve kendi motorumda öğreneceğim birkaç hafta sonuı birkaç saat gösterilse işi çözerim gibi geliyor bana raptorriders abilerim yardım lütfen.
    motora binen tanıdıklarım var kimi motorda yana yat kimi gidona bastır kimi virajda zaten yol eğimli motor kendi yatar anlayacağınız herkes birşey söylüyor bende sizlerden yardım istemenin en doğru yol olduğunu düşündüm
    herkese şimdiden çok teşekkürler.
    bir an önce öğrenip bir an önce aranızda olmak istemek suç ise suçluyum ben
    kazasız keyifli sürüşler.
    Konu cenkerdemir tarafından (13.May.2009 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir.

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    viraj konusunda sana şöle bi ip ucu vereyim. bisiklete binmeyi biliosan eğer. bisikletle viraja nasıl girdğini hatırla ve motorda da aynısını uygula. devirlere gelincede regallerde devir saati olmadığından kullagınla hisederek değiştireceksin vitesi. mooru zorlamadan hızlanmadan ufak denemeler yap. ben çoook uzaklarda olmasam yardımcı olmak isterim ama çoook uzaktayım
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    viraj konusunda sana şöle bi ip ucu vereyim. bisiklete binmeyi biliosan eğer. bisikletle viraja nasıl girdğini hatırla ve motorda da aynısını uygula. devirlere gelincede regallerde devir saati olmadığından kullagınla hisederek değiştireceksin vitesi. mooru zorlamadan hızlanmadan ufak denemeler yap. ben çoook uzaklarda olmasam yardımcı olmak isterim ama çoook uzaktayım
    uğur hocam bisiklete binmeyeli o kadar çok olduki genede çok teşekkür ederim.

balbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çetin dilan
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    seni çok iyi anlıyorum...ben motorumu alalı sadece 15 gün oldu ....ilk motorum ve hayatımda bindiğimde ilk motor...ben şöyle yaptım...çalıştığım fabrika hadımköyde...alığım kişiye rica ettim motoru bıraktı buraya...sonra ilk pazar günü geldim bütün herşeyimi giydim korumalar falan...buralar toprak yol ama pazar günleri in cin top oynar....neyse işte ilk bindiim hevesini kırmak gibi olmasın ama çok zorlandım hatta daha vitese takıp gaza dokunur dokunmaz düştüm....ama bir türlü düz gidemiyodum...kollarım ve bacaklarım kasmaktan ağrıdı hatta...bişiy farkettim sürekli gidondaki koruma camına bakıyodum...hemen söktüm onu işte o vakit düz gitmeye başladım yani gidona bakma önüne bak bence....sonra toprak yolda 1 saat 1.vitesde gezdim arada köpeklerde kovaladı sonra trafiğin çok az olduğu geniş bir yola çıktım arabalar vardı ama tektük...zaten acemi araç sürücüleride vardı aynı yolda...orada vitesleri ve devirleri çözmeye çalıştım...asfalt çok temizdi ve lastikler iyice ısınmıştı o yüzden hafif hafi ani frenler yapmayı denedim...önce sadece arka fren sonra ikisi birden falan denedim....virajlara gelince şunu gördümki olay gidondan çok senle alakalı sen hafif yatınca motorda ister istemez o yöne akıyo...yani biraz kalça hareketi...ama bariz değil tabii hafif hafif....ben şu an hala zorlandığım ara sokaklardaki dönüşler....onada yavaş yavaş alışıyorum.....

ben burda tabiki kendi mücadelemi anlattım..kesinlikle akıl vermek haddime değil...çok çok acemiyim...burda elbette çok tecrübeli insanlar sana yardımcı olcaktır...ben nacizane sana cesaret vermek istedim
    bizim aşkımız kupalara, şampiyonluklara,destanlara değill yanlızca FENERBAHÇE'ye

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı balbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni çok iyi anlıyorum...ben motorumu alalı sadece 15 gün oldu ....ilk motorum ve hayatımda bindiğimde ilk motor...ben şöyle yaptım...çalıştığım fabrika hadımköyde...alığım kişiye rica ettim motoru bıraktı buraya...sonra ilk pazar günü geldim bütün herşeyimi giydim korumalar falan...buralar toprak yol ama pazar günleri in cin top oynar....neyse işte ilk bindiim hevesini kırmak gibi olmasın ama çok zorlandım hatta daha vitese takıp gaza dokunur dokunmaz düştüm....ama bir türlü düz gidemiyodum...kollarım ve bacaklarım kasmaktan ağrıdı hatta...bişiy farkettim sürekli gidondaki koruma camına bakıyodum...hemen söktüm onu işte o vakit düz gitmeye başladım yani gidona bakma önüne bak bence....sonra toprak yolda 1 saat 1.vitesde gezdim arada köpeklerde kovaladı sonra trafiğin çok az olduğu geniş bir yola çıktım arabalar vardı ama tektük...zaten acemi araç sürücüleride vardı aynı yolda...orada vitesleri ve devirleri çözmeye çalıştım...asfalt çok temizdi ve lastikler iyice ısınmıştı o yüzden hafif hafi ani frenler yapmayı denedim...önce sadece arka fren sonra ikisi birden falan denedim....virajlara gelince şunu gördümki olay gidondan çok senle alakalı sen hafif yatınca motorda ister istemez o yöne akıyo...yani biraz kalça hareketi...ama bariz değil tabii hafif hafif....ben şu an hala zorlandığım ara sokaklardaki dönüşler....onada yavaş yavaş alışıyorum.....

ben burda tabiki kendi mücadelemi anlattım..kesinlikle akıl vermek haddime değil...çok çok acemiyim...burda elbette çok tecrübeli insanlar sana yardımcı olcaktır...ben nacizane sana cesaret vermek istedim
    kalkışta viterste sorun yok gibi sadece virajda takıldım onuda çözerim sağol.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Sevgili Cenker. YArdım edelim etmesine de yeni sürücüsün, bence profesyonellerden sürüş eğitimi almanda fayda var. NEden dersen, senin bilmediğini bilmediğin o kadar çok teknik detay var ki, biz bile bunları kaçırabiliriz.

Şu numarayı bir ara bakalım. Ben Eralp Hoca'dan 2 gün eğitim almıştım, çok işe yaradığını söyleyebilirim.

0212 274 00 27

Honda'nın vediği eğitimlere de katılabilirsin.
    yol yapalım yol

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Cenker. YArdım edelim etmesine de yeni sürücüsün, bence profesyonellerden sürüş eğitimi almanda fayda var. NEden dersen, senin bilmediğini bilmediğin o kadar çok teknik detay var ki, biz bile bunları kaçırabiliriz.

Şu numarayı bir ara bakalım. Ben Eralp Hoca'dan 2 gün eğitim almıştım, çok işe yaradığını söyleyebilirim.

0212 274 00 27

teşekkürler.

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

0212 274 00 27

herkese selam,
    üç gün yıllık izine çıktım eralp hocandan ders aldım ve o kadar faydasını gördüm ki süper oldu son bir dersimiz aldı onuda halledince sıkıntım kalmayacaktır inşallah.
    şunu anladım benim gibi bilmeyenler için eğitim şartmış
    öncelikle erlap hocayı bana tavsiye eden abileirme
    sonrada eralp hocaya buradan teşekkür etmek istiyorum
    teşekkürler hocam sizle ders bir keyifdi.
    Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur.

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    En sonunda doğru karar ve sonuç.
    Budur işte.
    Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kal.

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En sonunda doğru karar ve sonuç.
    Budur işte.
    Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kal.
    sağol abi.
    Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)