seni çok iyi anlıyorum...ben motorumu alalı sadece 15 gün oldu ....ilk motorum ve hayatımda bindiğimde ilk motor...ben şöyle yaptım...çalıştığım fabrika hadımköyde...alığım kişiye rica ettim motoru bıraktı buraya...sonra ilk pazar günü geldim bütün herşeyimi giydim korumalar falan...buralar toprak yol ama pazar günleri in cin top oynar....neyse işte ilk bindiim hevesini kırmak gibi olmasın ama çok zorlandım hatta daha vitese takıp gaza dokunur dokunmaz düştüm....ama bir türlü düz gidemiyodum...kollarım ve bacaklarım kasmaktan ağrıdı hatta...bişiy farkettim sürekli gidondaki koruma camına bakıyodum...hemen söktüm onu işte o vakit düz gitmeye başladım yani gidona bakma önüne bak bence....sonra toprak yolda 1 saat 1.vitesde gezdim arada köpeklerde kovaladı sonra trafiğin çok az olduğu geniş bir yola çıktım arabalar vardı ama tektük...zaten acemi araç sürücüleride vardı aynı yolda...orada vitesleri ve devirleri çözmeye çalıştım...asfalt çok temizdi ve lastikler iyice ısınmıştı o yüzden hafif hafi ani frenler yapmayı denedim...önce sadece arka fren sonra ikisi birden falan denedim....virajlara gelince şunu gördümki olay gidondan çok senle alakalı sen hafif yatınca motorda ister istemez o yöne akıyo...yani biraz kalça hareketi...ama bariz değil tabii hafif hafif....ben şu an hala zorlandığım ara sokaklardaki dönüşler....onada yavaş yavaş alışıyorum.....

ben burda tabiki kendi mücadelemi anlattım..kesinlikle akıl vermek haddime değil...çok çok acemiyim...burda elbette çok tecrübeli insanlar sana yardımcı olcaktır...ben nacizane sana cesaret vermek istedim