| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ya Doğan bravo valla tebrik ediyorum!! En maymun fotomu bi de böle kocaman koymuşsunArtık forumdaki imajımı tahmin etmek zor değil:
A: Moonchild hangisiydi ya?
B: Ya şu maymun var ya...
A: Haaa tamam tamam!!
eheheheheh!!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Aman Okanım yapma, adımız satıcı üyeye çıkacak, Agresus'un bir zamanlar yaşadığı duruma düşecem![]()
:mrgreen: 1 geceliğine memlekette eve gece yarısı fasıl dönüşü 200 promille gelseydim herhalde aile meclisi toplanır beni afaroz ederdi :? :? :D :D Sen de Karadeniz çocuğusun, bilirsin
Ama söz, bir dahaki sefere daha geniş bir zamanda gelecem, bir tatlı huzur almaya gelecez Samsun'dan...
yol yapalım yol
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+):D estağfurullah kardeşim. ne biçim laf o. biz senin ne kadar düzgün bi adam olduğunu gördük. farklı düşüncesi olanlarda gezilerde tanıdıklarında haklı olduğumu görürler.
foam party
:mrgreen:
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Eyvallah kardeşim sağol! Ben de sizleri tanıdığıma çok sevindim... Şu ehliyet olayını da hallet de beraber yol da yapalımdoğan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)öyle ters zamanda kayıt yaptırmışız ki kursa . ehliyet nerdeyse 3-4 ay sonra elimize gececek. zamanında almadık ehliyeti şimdi sürünüyoruz böyle. ama olsun bende arabayla katılırım gezilere. tabi işleri ayarlayabilirsem
foam party
:mrgreen:
caponord
Samsun
B Rh (+)yavv selçuğum .. 200 promil ne yapar ki karadeniz uşağına....kutu kolada bile o kadar promil var... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Sayı az olmuş ama resimlerden de anlaşıldığına göre çok güzel bir gezi olmuş. Aranızdaki uyum ve kaynaşma maşallahdeğmesin. Katılamayanların boşluğunu doldurmuşunuz. Bu defa daha çok katılımla Kapıdağ a Eskişehir e ve sonraki gezilere inşallah.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)