Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

bir hikaye daha...

selam dostlar perşembe günü yamaha xvs 535 virago mu aldım görünüş itibarı ile fena sayılmaz ufak tefek sorunlar var... mesela yaklaşık 285km yol yaptım ve tam 60tl lık benzin harcadım... ve 140km yi gördüm daha fazlada basmadım bu kadar gitsin yeter... sübablar ayar istiyor, karbüratör bakım ve ayar istiyor, marş motoru kaçırıyor (bunu sonradan fark ettim) hiç mola vermedim (çorludaki benzinciyi ve otoban gişelerini saymazsak) tam 287km yol yaptım (içerenköy-uzunköprü) motordan indiğimde yorgunluk belirtisi yoktu artık en az 2-3 yıl bu motoru kullanırım bundan sonra hedef 883 sporster olur. motor sürüş keyifli (rüzgar olmasa daha iyi olacak) en azından kamyon brandalarındaki yazıları okunak zorunda kalmadım... artık çekinmeden sevgilimi motora bindirip gezebilirim, yer olsa bir ikincisi bile olabilir yani...

motoru aldığım adam ilaç mümessiliymiş, o kadar çok pazarlama taktikleri kullandıki sanki karşısında doktor var (yahu biz kaçın kurasıyız yermiyiz hiç) bende onu bozmadım ve inanmış göründüm ama en azından dürüst davrandı... bende pek pazarlığa girmedim... üç aşağı beş yukarı olacak bunlar...

çorludaki benzinciye benzin almaya girdiğimde orada çalışan semih diye bir arkadaşla tanıştı bisan 250 chopper ı var çorlu GAZ KESMEZLER ÇETESİ ÜYESİYMİŞ... en kısa zamanda o siteyi ziyaret edeceğim.

selçuk dostum, evin bir harika bekar biri için çok fazla temiz ve düzenli ve sen bu hayatı hakettiğin gibi dahada iyisine layıksın. tanıdığım bütün kadınlara seni önereceğim... beni o gün tam üç kez aradın bu beni çok mutlu etti senin dostun olmaktan şeref duyuyorum...

kubilay dostum, bana verdiğin o bellik hayatımı kurtardı ogünden beri sanki dostluğunu sardım belime çok teşekkür ederim. seni seviyorum dostum

rıza abi (yav sana neden abi diyorum anlamadım) o tatlı gülümsemeni motosikletin aynasına her bakışımda gördüm irisin, kelsin, sanatçısın ve harikasın abi ha üstelikte motorcusun.

ve enson KIZILELMA kardeşim yahu senin için gökten ne çok ELMA düşmüş öyle. ama birşeyi söylemeden edemeyeceğim. sahadovunu satmışsın eyvallah, çekilişten çıkan sporsterını satıyorsun 0km eyvallah, yahu hiç 21000tl lik motor 15000 satılırmı (kelepir fiyatına) bu bir, yahu hiç çekilişten bana harley çıktı diye sahibinden com a satış ilanı verilir mi bu iki. sen şimdi bütün harley kullanıcılarını, satıcılarını, üreticilerini, ve resmen motorcu felsefesini yerlere indirdin. ben efsane motor olsam senden o motoru parasıyla alır ve o ilanı kaldırırdım, ben harley davidson ABD üretici yetkilisi olsam efsane motorun distribütörlüğünü fes ederdim, ben harley davidson kullanıcısı olsam sana sitem ederdim. ve ben bir motorcu olarak seni kınıyorum arkadaşım...

hiçbir motorcu bu motor bana çekilişten çıktı dermi ya...

ve siz RAPTORRİDERS sürücüleri sizlerde ayrı birer vakasınız (hiç karşılaşmadıklarım) birgün yolunuz bu yana düşerse başımın üzerinde yeriniz var fakat! spor ayakkabısıyla gelmeyin azarlarım bak.
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Sevgili dostum o şeref bizim...

Yeni yoldaşınla upuzun kilometreler yapasınız inşallah... Artık İstanbul-uzunköprü mesafesi kısaldı, sık sık bekleriz(m). Bu gelişin alelacele oldu, geldin, aldın gittin, diğer gelişlerinde kendine biraz daha fazla süre tanı, gezecek güzel yerler var. Kardeşine güven

Mustafa Hocama selamlar....
    yol yapalım yol

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    alooooo.yoksa serkan istanbul a geldide bana uğramadımı?
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah.Ama bidaha geldiğinde haberimiz olmazsa külahlar değişir.
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

cenkerdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    handojoe abi,
    öncelikle motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,altı güneş görmesin inşallah
    saygılar.
    Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur.

delibeygir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

h.zafer yükselen
    elektrik-elektronik teknisyeni
     Yok
     Muğla - fethiye
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    13
    hando hayırlı olsun kardeşim tekerine taş değmesin
    BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!

HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!

BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİ DELİBEYGİR !!!

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    rıza abi, kubilay saolsun dostlar yeterince ilgilendi. başka zamanda sizin başınıza musallat olurum inşallah şunu bir cehkup yaptırayım zırt pırt yanınızdayım evelallah. istanbul un kızları çekilmiyor nazları demişler halt etmişler o ne davetkar bakışlar öyle geleceğim dostlar mustafa hocamıda arkama atarım bakarsınız

zafer, cenkerdemir saolun dostlar vallahi uzunköprüye geldiğimde cebimde37tl vardı şu yoksulluk sınırını aşar aşmaz geleceğim inşallah saolun var olun
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)