Selamlar,
Bu sabah gene işe gitmek için yola çıktım. evden ayrılalı 2 km olmuştu ki sola sinyal verdim (bu günkü ilk sinyalim) ama sinyal çalışmadı. bir kısa yandı ve sonra sinyal uyarı sesi sürekli öttü ama sinyal bi daha yanmadı. nooluyor diye göstergeye bir de baktım ki hararet ışığı da yanıyor. Hemen sağa çekip motoru durdurdum. heralde hararet müşürü bozuldu dedim ve kontak açıkken bi süre fan çalışsın da motoru soğutsun diye fanı manuel olarak açtım (aidikurt yaptırmış zamanında). ama fanlar çalışmıyor (en son cuma gecesi kullanmıştım ve fanlar çalışıyordu). sigortaları yenileriyle değiştirip denedim ama görünen o ki sigortada sorun yok.
Farlar uzun kısa ve park olarak düzgün çalışıyor...
marş motoru çalışıyor...
arka stop çalışıyor...
korna çalışıyor...
sinyaller (her sinyal çakışışıyla "dııt dııt dııt dııt" olarak gelmesi gereken ses "dıt dııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııt" diye geliyor) ve fanlar çalışmıyor.
10-15 dk bekleyip hararet ısığı sönünce eve dönüp motoru bıraktım (yolda da ışık tekrar yanar diye bekledim ama yanmadı).
akşam eve gidince nereleri kontrol etmeliyim? bir önerisi olan var mı?
not:
cuma günü kontak açık ve motor çalışmıyorken gidonu tam sol yaptığımda "tık" diye bir ses geldi ve nedir diye bir kaç kez tam sol yapınca bazılarında (5te bir gibi bir oranda) farın söndüğünü ve uzun far uyarı lambasının yandığını görmüştüm. belki alakalı olabilir diye söylüyorum.

YOK
İstanbul
0 Rh (+)