Selam millet.

Bugün korteje giderken, hızım 60 civarında ve yokuş çıkarken arka tekerden POFFF diye bir ses geldi ve arka taraf çok hızlı bir şekilde bir sağa bir sola savrulmaya başladı :(

Arkamda ve karşıda araçlar vardı. Ne yapacağımı bilemedim. Devrilmek üzereydim. Fren yapmamam gerektiğini hissettim, gaza da basmak korkuttu. Zaten düştüm düşeceğim neredeyse. Gazı bıraktım ama devir düşünce motor öne doğru baskısını arttırır diye de korktum ve debriyaja basıp bağlantısını kestim. Ayaklarımı iki yana çıkartıp Fred Çakmaktaş freni yaptım ve motor bayağa bi ilerde durdu sonunda [smilie=greencolorz: Kaç sağ-sol yaptı hatırlamıyorum. Rodeo gibi...

Yokuş yukarı olduğum için, hızım 60 gibi olduğu için çok şanslıyım. Yokuşun bitiminde otoban başlıyordu ve oraya çıksaydım 90-100 yapacaktım normal olarak. İşte o zaman Şehit ve Gazilerimize destek olayım derken Niyazi olacaktım...

Motorun yanında yüzlerce metre onu iterek yürüdüm ve bir lastikçiye geldim. Adam hiç motosiklet lastiği tamir etmediği için birşey yapamadı. Ali Ustayı aradım, gelip motoru aldılar sağolsunlar ve beni üzmeyecek bir fiyat ile Duro lastik takıp herşeyi hallettiler. Çünkü benim arka lastik folloş olmuştu artık.

Sonuç olarak benim lastiğimin havasının inik olduğu ve o yüzden lastiğin yolda canttan ayrıldığını söylediler. Hem lastikçi, hem de Ali Usta. Ben normalde bu tip küçük kontrolleri yapardım ama bu sefer esgeçtik işte :(

Bana yardım eden herkesten, özellikle de Ali Usta'dan Allah razı olsun...