carvalho Nickli Üyeden Alıntı Ben de dün yağışta arka lastiğin yeri eskisi gibi iyi tutmadığını gördüm. Acil değiştirmem gerekiyor. 300-500 TL vereyimde git tekerini değiştir
haydi çocuklar motora
BULL Nickli Üyeden Alıntı 300-500 TL vereyimde git tekerini değiştir alın verin carvalho'ya can verin[smilie=greencolorz:
yol yapalım yol
29 Ekim Hatırası
madend Nickli Üyeden Alıntı 29 Ekim Hatırası Puhahahahahahhaha süpersin abi ne diyim :D:D:D:D:D:D:D:D
. [Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
madend Nickli Üyeden Alıntı 29 Ekim Hatırası yaaw Uzay jantta senin kafa kadar parlıyor gözümü aldı walla azıcık çamura falan sürtseydin şunu
BULL Nickli Üyeden Alıntı yaaw Uzay jantta senin kafa kadar parlıyor gözümü aldı walla azıcık çamura falan sürtseydin şunu Beni o şekilde çamurlu göremezdin ki zaten. Ya böyle parlak olacaktı, ya da beni camide yıkanmış görecektin. O zaman kafa yine parlak olurdu :?:
Uzay Nickli Üyeden Alıntı Beni o şekilde çamurlu göremezdin ki zaten. Ya böyle parlak olacaktı, ya da beni camide yıkanmış görecektin. O zaman kafa yine parlak olurdu :?: Allah korusun be olm, ağzından yel alsın... ben seni demedim jantı biraz çamurlasaydın dedim
BULL Nickli Üyeden Alıntı Allah korusun be olm, ağzından yel alsın... ben seni demedim jantı biraz çamurlasaydın dedim :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları