Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    DAGCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

DOĞAN ASLAN
    GRAFİKER
     DD 250 B
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kayar2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak iyi yapmışın yavaş yavaş ögreniyorsun ama bujileri yakmak zararlıdır güzelce temizleyip tırnak aralarını sentesine yani ölçüsüne getirince takın buji yakmak ısıtmak bujilerin porselen kısmını çatlatıp çöpe gitmesine sebeb olur
    motor sogukken zor çalışıyorsa jikle saglamsa karışım uygunsa ateşleme zayıftır aküden kaynaklanır bazende jikleyi çekip bir taraftanda gazı açarsanız olmaz marşa basılırken motor çalışınca hafifice gaz verilebilir
    hadi kolay gelsin
    Evet benim de aklıma geldi abi, "Bunu ısıtıyorum, acaba porselen kısmına zarar verirmi diye?" çünkü 2 ay önce bembeyazdı, biraz kararmış, ısıtıncada aklıma takıldı ama, herkes, yağlanmışsa önce yak sonra zımparala diyor... "tırnak aralarını ölçüsüne getirince" dernek ne demek istedin abi, kurumu çıkıp, metali parıldayıncaya kadarmı demek istedin.

DOĞAN ASLAN
    GRAFİKER
     DD 250 B
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ya birde benim arka fren, özellikle ıslak havalarda frene basınca küt diye kitliyor arka tekeri bazen, bir kaç kez düşürecekti beni, hemde yavaş giderken... Giderken hafif hafif frene basıp, balatalar mı ısınıyor ne oluyorsa öyle yapınca normale dönüyor, motor bekleyince ya da uzun süre frene basmazsam yine yapıyor. Balataları mı değiştirmem lazım acaba....

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı DAGCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet benim de aklıma geldi abi, "Bunu ısıtıyorum, acaba porselen kısmına zarar verirmi diye?" çünkü 2 ay önce bembeyazdı, biraz kararmış, ısıtıncada aklıma takıldı ama, herkes, yağlanmışsa önce yak sonra zımparala diyor... "tırnak aralarını ölçüsüne getirince" dernek ne demek istedin abi, kurumu çıkıp, metali parıldayıncaya kadarmı demek istedin.
    ölçüsü anotla tırnak arasındaki mesafe genelde 0.7 mm dir çakı sente ile ayarlanır çok açık olursa iyi ateşlemez çok yakın oluncada ufak şerare çıkarır tam ölçüsünde olmalı yaglı bujiler benzinle temizlenir veya tinerle kolay gelsin

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı DAGCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya birde benim arka fren, özellikle ıslak havalarda frene basınca küt diye kitliyor arka tekeri bazen, bir kaç kez düşürecekti beni, hemde yavaş giderken... Giderken hafif hafif frene basıp, balatalar mı ısınıyor ne oluyorsa öyle yapınca normale dönüyor, motor bekleyince ya da uzun süre frene basmazsam yine yapıyor. Balataları mı değiştirmem lazım acaba....
    bu regalde çok olan bir arıza vede tehlikeli sebebi ise balataların aşınması bu arada millerin yagsız kalması tozlanması temizleyip yaglarsan biraz düzelir

DOĞAN ASLAN
    GRAFİKER
     DD 250 B
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler abi bizi bilgilendirdiğin için.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)