Seda hayırlı uğurlu olsun... Senin adına çok sevindim... Allah kaza bela vermesin...
CELİL Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun kazasız belasız keyifle bin inşallah.. çok teşekkürler..
cenkerdemir Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun kazasız sürüşler dileirm. çok teşekkürler..
carvalho Nickli Üyeden Alıntı ooo chopellll hayırlı uğurlu olsun kara yağız :-) Resimlerini bekliyoruz, ama o efsane makinayla çekmen şartıyla :-) Bunu kutlamak lazım, istanbul'a geldiğinde bir RR organizasyonu yapalım, balık yiyelim. Ankara balığı satan bir yer buldum :-) Hem de çok ucuz... o efsane makina ile beklersen, çok bekleriz gibi.. çok teşekkürler Selçuk.. kesinlikle kutlamak lazım.. istanbulda ucuza Ankara balığı satan yeri bulmak uğraştırmıştır seni.. sözünü unutma..
HONEY Nickli Üyeden Alıntı OOOooo Seda hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin amin, inşallah.. çok teşekkürler..
bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Seda,hayırlı uğurlu olsun.Allah utandırmasın.Senin namına çok sevindim. BE Festivali Nedir? Kazasız sürüşler. Sağlıcakla kal. Amin abicim inşallah.. Bursa Enduro Festivali.. yakında ayrıntıları yazarım.. çook teşekkürler..
Uzay Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsunnnn çok teşekkürler..
BULL Nickli Üyeden Alıntı wayyy Sedacığım hayırlı uğurlu olsun ama gözümle görmeden inanmam getirde bi bakalım boyuna makinanın çok teşekkürler bullum.. onun için sizin gelmeniz lazım.. ama parendeler atmadan..
çakır Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun , kazasız sürüşler dilerim çok teşekkürler..
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı uğurlu olsun Seda Kazasız belasız sürüşler dilerim Eeeeee bi cuma buluşmasına atlar gelirsin herhalde çok teşekkürler kubi abim.. ama henüz gaz verme bana..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları