Herkese iyi aşkamlar dostlar..Benim motor'a yeni bir yuahsa akü aldım ve taktım. Fakat farlar açık kullandığımda 1 saat kadar akünün bittiğini farkettim.Ampülü söktüm baktım,benden önceki arkadaşın 12V,%50Watt lık bir h4(Fargo kamyonet) ampülü taktığını gördüm ve hatta kendisini aradım o da doğruladı. Konjektöre baktık sorun olmadığını gördük(- kutbu sökünce motor stop etmiyor ve elektronik ölçü ciazhı akünün şarj ettildiğinin gösterdi) peki Ustamda bana şöyle dedi-"motor çalışırken aküyü şarj ediyor etmesine ama ampülün çektiği güç buna izin vermiyor) acaba doğru mu? veya sizlerin akılan gelen başka bişey var mı? ampü seçimi olarak 12V,25-30W olması lazım dedi....bana bu konuda tecrübelerine dayana dostalr bişeyler yazabilir mi!!! ve birşey daha var,yine eski kullanıcısı motorun şöyle bişet dedi -"Bu raptorların konjektör bağlantısı fabrika çıkışının aslında kendisinin sonradan yaptığı bağlantı gibi olmalıymış,yani adam farklı bir konjektör bağlantısı yapıyormus, ve hatta raptorcular bunu duymuştur dedi".......evet olay ve konu bu....herkese saygılar..

Spyder 250 E-10
ANKARA
A Rh (+)