Herkese iyi aşkamlar dostlar..Benim motor'a yeni bir yuahsa akü aldım ve taktım. Fakat farlar açık kullandığımda 1 saat kadar akünün bittiğini farkettim.Ampülü söktüm baktım,benden önceki arkadaşın 12V,%50Watt lık bir h4(Fargo kamyonet) ampülü taktığını gördüm ve hatta kendisini aradım o da doğruladı. Konjektöre baktık sorun olmadığını gördük(- kutbu sökünce motor stop etmiyor ve elektronik ölçü ciazhı akünün şarj ettildiğinin gösterdi) peki Ustamda bana şöyle dedi-"motor çalışırken aküyü şarj ediyor etmesine ama ampülün çektiği güç buna izin vermiyor) acaba doğru mu? veya sizlerin akılan gelen başka bişey var mı? ampü seçimi olarak 12V,25-30W olması lazım dedi....bana bu konuda tecrübelerine dayana dostalr bişeyler yazabilir mi!!! ve birşey daha var,yine eski kullanıcısı motorun şöyle bişet dedi -"Bu raptorların konjektör bağlantısı fabrika çıkışının aslında kendisinin sonradan yaptığı bağlantı gibi olmalıymış,yani adam farklı bir konjektör bağlantısı yapıyormus, ve hatta raptorcular bunu duymuştur dedi".......evet olay ve konu bu....herkese saygılar..